Lányok, ti télen is ki szoktátok lakkozni a lábkörmeiteket? Ha igen most milyen színű? Kort is írjatok kérlek
Figyelt kérdés
nekem most színtelen, 14 L2011. nov. 17. 14:20
1/13 anonim válasza:
Szoktam,most sötétlila.Mindig olyan színű,mint a kezemen.
21/L
2/13 anonim válasza:
Színtelennel kenem csak át vagy valamilyen natúr, rózsaszínes, barackos színnel.
3/13 anonim válasza:
Nem mert egész nyáron van rajta lakk,télen pedig hagyom/pihentetem max ápoló vitaminos átlátszó lakkal kenem,semmi több!20/L
4/13 anonim válasza:
nem hanyagolom el, sőt ápolásra elég sok időt szánok, de a lakkozást feleslegesnek tartom. Úgyse látja rajtam kívül senki, én is csak fürdéskor...
5/13 anonim válasza:
Csak polírozom télen, meg ápolom
28/n
8/13 anonim válasza:
Kiszoktam festeni télen is olyan színűre mint amilyen a kezemen. Most piros színű.
25/L
10/13 anonim válasza:
Nálam nincs különösebb jelentősége hogy tél van e vagy nyár.. nem vagyok egész nap kesztyűben..:D Sőt.. többnyire meleg helyen vagyok ahol leveszem... Én Pont ma szedtem le a lakkot, Lila volt, de mindig olyan színű, ami megy az öltözékemhez. Egyébként a pasztell színeket kedvelem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!