Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogyan spirálozzátok ki a...

Hogyan spirálozzátok ki a szempilláitokat?

Figyelt kérdés
alulról.. fölülről.. csak áthuzod vagy mozgatod vagy hogyan? részletesen . kösziii :D:D
2009. okt. 15. 16:30
 1/10 anonim válasza:

részletesen? mennyire? na jó inkább túl részletes leszek, minthogy vmit nem érts meg:

Először megfogom a szempillaspirált és kitekerem, aztán a végén, ha túl sok van rajta, akkor azt letörlöm(csak hogy csomónyi festék ne legyen rajta) aztán egyszerűen odarakom a szempilláimhoz és a szememtől kifelé végighúzom, miközben forgatom. Ezt többször is megcsinálom, amíg nem tetszik az eredmény. A forgatásra azért van szükség, mert ettől nem tapadnak annyira össze a szempilláid, inkább dúsabb hatást lehet vele elérni.. Azt hiszem a többit nem kell jobban elmagyarázni. ha kérdésed van még csak írj nyugodtan.

2009. okt. 15. 16:39
 2/10 anonim ***** válasza:
belülről kifelé kell haladni. én nyitott szemmel alulról felfel húzogatom, pislogok rá :D aztán jobbról balra. alul nem szeretm ha bazinagy úgyhogy azt csak fentől lefelé 1x és kész :)
2009. okt. 15. 16:40
 3/10 anonim ***** válasza:

Huhh, nekem ez hosszú lesz.

Alapból nagy, kerek, kék szemeim vannak, és semmi más sminket, csak spirált használok, a végeredmény gyönyörű.^^

Először átmegyek rajta felül fésűs kefével, [műanyagból vannak csak az egyik oldalán fésűszerű fogak] hogy szépen elváljanak egymástól a szálak.

Másodszor átmegyek rajta szempilla-alapozóval [fehér színű, hosszít], szintén csak felül.

Harmadszor átmegyek rajta egy nagy, íves dúsító kefével.

Utoljára pedig egy különleges, hullámos spirállal megyek át rajta, ami hosszít, és ívesít.

Alul csak a dúsító kefével megyek át, de azzal sokszor.

Minden váltás között újra átfésülöm, ha összekócolódtak a pillák.

Nem pislogok rá, hanem nagyra nyitott szemmel belülről kezdve húzom.

Nézzetek hülyének, hogy négyféle szempillaspirált használok, de szerintem megéri, a hatás tényleg nagyon szép, extra nagynak tűnnek a szemeim. ^^ Nagyon szeretem.

2009. okt. 15. 16:49
 4/10 anonim ***** válasza:
Én szempilla göndöritövel elöször is mert szétválasztja a szempillákat és ives lesz legalább is nekem aztán pedig teljesen a tövétöl huzom fel körülbelül 2szer lent pedig csak egyszer mert nekem lent nagyonhosszu a szempillám
2009. okt. 15. 18:36
 5/10 anonim ***** válasza:
Hát a következőket csak naon merészeknek,bátraknak és ügyeseknek ajánlom,mivel könnyen ki lehet égetni a szemet!:D Szóval én úgy szoktam h sajna szögegyenes a felső szempillasorom,így fogom a hideg szempillagöndörítőt,de mivel így nekem nem göndöríti kitaláltam,h a felmelegedett hajsütő vasat a szempilláimhoz és a szempillagöndörítő fém falához nyomtam,így tényleg göndör is lett,kb 20 másodpercig kell ott tartani!Aztán festés fésűs szempillaspirállal(régen volt egy naon jó fajta a rimmelnél,az volt az első fésűs változat a márkánál,de sajnos 3 éve sehol nem találok),én a tövétől szoktam húzni kifelé cikk-cakkos(így jobban rámegy a festék)vízszintes iránnyal,alsót ugyanígy!Ha kicsit csomós akkor simán kifelé fésülöm.
2009. okt. 20. 22:52
 6/10 anonim válasza:

1. kihúzom fehér szempillahoszabbítóval (fent és lent)

[link]

2.Hagyom száradni.

3.Szempillagöndörítő vassal íveltebbre igazítom.(felül)

[link]

4.kihúzom fekete szempillaspirállal. (fent és lent is)

Ha dögös akarok lenni rakok fel műszempillát is.(soros műszempillát.)

[link]

2009. okt. 21. 00:09
 7/10 anonim ***** válasza:
a szempilla göndörítőt előbb kell használni, mert amúgy ha nem, akkor megtöröd a szempillád.
2009. okt. 21. 14:13
 8/10 anonim ***** válasza:

Alulról felfelé de volt osztálytársam általánosban ő volt a menőcsajszi tudjátok...és ő felülről lefelé csinálta azt egyszercsak nagyot néz a bioszkönyvben hogy azt alulról felfele kell...

Én azon néztem nagoyt hogy ez benne volt a bioszkönyvben!

2009. okt. 21. 15:14
 9/10 anonim válasza:

XD ez jó volt...:D

Én simán áthúzom alul felül és nekem úgy is nagyon bejön!:DÉn a praktikuságra törekszem...:P de eszt töbször csinálom meg és jó lesz:)

2009. okt. 21. 19:05
 10/10 anonim ***** válasza:

Nyitott szemmel csinálom, és én is pislogok rá. :D:D

Alulról felfelé ívelem két rétegben a kefével a szempilláim, és csak felül használom.

2018. márc. 19. 12:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!