Hogyan spirálozzátok ki a szempilláitokat?
részletesen? mennyire? na jó inkább túl részletes leszek, minthogy vmit nem érts meg:
Először megfogom a szempillaspirált és kitekerem, aztán a végén, ha túl sok van rajta, akkor azt letörlöm(csak hogy csomónyi festék ne legyen rajta) aztán egyszerűen odarakom a szempilláimhoz és a szememtől kifelé végighúzom, miközben forgatom. Ezt többször is megcsinálom, amíg nem tetszik az eredmény. A forgatásra azért van szükség, mert ettől nem tapadnak annyira össze a szempilláid, inkább dúsabb hatást lehet vele elérni.. Azt hiszem a többit nem kell jobban elmagyarázni. ha kérdésed van még csak írj nyugodtan.
Huhh, nekem ez hosszú lesz.
Alapból nagy, kerek, kék szemeim vannak, és semmi más sminket, csak spirált használok, a végeredmény gyönyörű.^^
Először átmegyek rajta felül fésűs kefével, [műanyagból vannak csak az egyik oldalán fésűszerű fogak] hogy szépen elváljanak egymástól a szálak.
Másodszor átmegyek rajta szempilla-alapozóval [fehér színű, hosszít], szintén csak felül.
Harmadszor átmegyek rajta egy nagy, íves dúsító kefével.
Utoljára pedig egy különleges, hullámos spirállal megyek át rajta, ami hosszít, és ívesít.
Alul csak a dúsító kefével megyek át, de azzal sokszor.
Minden váltás között újra átfésülöm, ha összekócolódtak a pillák.
Nem pislogok rá, hanem nagyra nyitott szemmel belülről kezdve húzom.
Nézzetek hülyének, hogy négyféle szempillaspirált használok, de szerintem megéri, a hatás tényleg nagyon szép, extra nagynak tűnnek a szemeim. ^^ Nagyon szeretem.
Alulról felfelé de volt osztálytársam általánosban ő volt a menőcsajszi tudjátok...és ő felülről lefelé csinálta azt egyszercsak nagyot néz a bioszkönyvben hogy azt alulról felfele kell...
Én azon néztem nagoyt hogy ez benne volt a bioszkönyvben!
XD ez jó volt...:D
Én simán áthúzom alul felül és nekem úgy is nagyon bejön!:DÉn a praktikuságra törekszem...:P de eszt töbször csinálom meg és jó lesz:)
Nyitott szemmel csinálom, és én is pislogok rá. :D:D
Alulról felfelé ívelem két rétegben a kefével a szempilláim, és csak felül használom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!