Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Tényleg hülyén néz ki ha...

Tényleg hülyén néz ki ha valaki nem használ szempillaspirált alapozóhoz?

Figyelt kérdés

25 éves vagyok, igazából mindig is így sminkeltem. Csak alapozó (esetleg pirosító), és ennyi. Hosszúak a szempilláim, a legtöbb spirál irritálja is a szemem, nehéznek érzem.

Most viszont láttam facebookon egy videót, ahol a lány pont így sminkelt, és csomó komment volt, hogy ez így hülyén néz ki, hol marad a spirál?

Szerintetek? Én vagyok az egyedüli, aki ezt így csinálja?😅

tegnap 21:49
 1/5 A kérdező kommentje:
Még hozzáteszem, hogy ne egy óriási vastag alapozót képzeljetek el, egy vékony rétegbeb viszem fel, ennyi. Minimális sminket használok, reggel is max 5 perc alatt elkészülök.
tegnap 21:50
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak alapozót használsz, esetleg szolid pirosító, fel sem tűnik az emberek többségének, hogy sminkelsz. Ha meg természetesen hosszúak a pilláid, lehet, azt hiszik, hogy használsz spirált is.

Max az sipákol, hogy gáááz, akinek csak spirállal néz ki valahogy.

tegnap 22:04
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Egy teljes smink valóban fura spirál nélkül.

Ha te kevés sminket használsz, akkor nem hiányzik a spirál sem.

tegnap 22:27
 4/5 anonim ***** válasza:

Én hülyén nézek ki, ha elfelejtem a spirált, de ebből nem következik az, hogy te is. :D

A netes tartalmakban szeretnek nagyon általánosítani az emberek.

tegnap 23:31
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ha túl sok alapozó van rajtad, akkor néz ki csak furán, ha nincs szempillaspirál. Vagyis nem az, hogy nincs szempillaspirál, hanem ha látszik, hogy sok rajtad az alapozó, de a szemed környékén nincs semmi smink, akkor olyan... "halványnak" tűnik a szemed, szinte el is veszik. Pont ma láttam egy lányt, akin annyi alapozó volt, jól látható volt, lehet az árnyalat sem volt tökéletes, mindenesetre ha ránéztél, az alapozót láttad elsőnek, nem pedig pl. a szemét vagy a száját.
ma 00:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!