Hogyan ápoljátok ricinusolajjal a szempilláitokat?
Figyelt kérdés
A teljes folyamat érdekelne. Mivel, hogyan, meddig, milyen sűrűn, stb2012. okt. 24. 20:41
1/3 anonim válasza:
Minden este egy régi, kimosott szempillaspirálnak a spiráljára teszek egy kis ricinusolajat(megdöntöm az üveget, hogy az oldalára folyjon, aztán beledugom a spirált hogy hozzáérjen az üveg oldalára) felkenem a szempilláimra, reggel a reggeli arcmosásnál lemosom. Láthatóan nőtt, több lett és sokkal szebb, szebben is lehet kifesteni :)
2/3 anonim válasza:
Fültisztító pálcikával felkenem rá estére. De semmit nem ér. Se szebb, se hosszabb, se dúsabb nem lett tőle.
3/3 anonim válasza:
Én is 2010 nyarán olvastam itt, hogy szebb, dúsabb, hosszabb lesz, használtam egy évig, és semmi változás. De amúgy én is fültisztító pálcikával kentem fel esténként..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!