Nem tudom meggyözni?

Figyelt kérdés
16éves vagyok és nagyon szeretnék a nyelvembe egy piercinget de anyum nem engedi,aztmondja hogy milyen csunya ott és hogy biztos vmi bajom lenne belőle,de én utána olvastam és tdom hogy nem!nem azért szeretném mert mutogatom és akkor nagylány vagyok hanem mert ettől jobban érezném magam több önbizalmam lenne!mit tegyek hogy megengedje,a köldömbe van már és van 4fülbevalom
2010. jan. 13. 16:55
 1/7 anonim ***** válasza:

észrevetted már, hogy ha van vmi a szádban (pl. rágó), akkor fozokózik a nyálelválasztásod?...

sztem már nem olyan divat, és nem hiszem, hogy ettől jönne meg az önbizalmad. inkább ment el egy mesterfodrászhoz, csináltass tuti frizkót, vagy vegyél új ruhát. az többet segít.

2010. jan. 13. 17:04
 2/7 anonim ***** válasza:
2010. jan. 13. 17:34
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem...azt is ő írta!A véleményem is ott van.A pasizás már megy,most jön a piercing...20évesen mit fogsz csinálni?Szerintem unatkozni fogsz.
2010. jan. 13. 18:37
 4/7 A kérdező kommentje:
utlso két válaszolo!Tudtok olvasni 16vagyok ottmeg egy 15évesről van szó de ne zavarjon titeket!
2010. jan. 13. 18:42
 5/7 anonim ***** válasza:

18,37-es vagyok...

Még mindig ugyanaz a véleményem.

2010. jan. 13. 18:52
 6/7 anonim válasza:

Szerintem ne tedd... Én 19 vagyok, van tetkóm, 8 fülbevalóm, volt köldökpiercingem, és orrpiercingem is... Ezeket 4 év alatt gyűjtöttem össze. Inkább válassz valami mást, de a szádba semmiképp se tegyél!

Az ajakpiercing és a nyelvpiercing is tönkreteszik a fogadat. Inkább válassz valami mást... az orrpiercinget ajánlom, azzal nincs baj...

Hagyd a nyelvpiercinget, ha nem akarsz fogak nélkül maradni :)

2010. jan. 13. 23:57
 7/7 anonim ***** válasza:
ne egy ilyen ocsmányságból akarj már önbizalmat szerezni... hanem mondjuk csinálj valami olyat önerődből, amire büszke lehetsz... nem hiszem el, h semmiben nem vagy tehetséges és csak a külsőddel tudsz bármit is elérni
2010. jan. 14. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!