Zsófiaa. kérdése:
Szerintetek hogyan kell meggyőzni egy szigorú apukát a köldök piercingről?
Figyelt kérdés
Anyumat nem érdekli hogy ezen a téren mit csinálok, de apum nagyon szigorú...szerintetek hogy győzzem meg? SEGÍTSETEK!!!:$2010. júl. 17. 22:26
1/10 anonim válasza:
Miért akarsz apukádnak köldök piercinget, ha neki nem tetszik? Férfiaknak amúgy sem divat.
3/10 anonim válasza:
Én haza sétáltam a köldök pc-mel. Max nem mutogatos a hasad vagy ilyesmi. Ha elég idős vagy akkor szemérmes is meg strandra is spanokkal járkálsz.
4/10 A kérdező kommentje:
14 éves vagyok. :)
amugy az ötlet lehet kicsit korai de onnan jött hogy szinte mindenkinek van a 'környezetembe' piercingje.
Már sok ilyesmi válaszban olvastam hogy sétáljak vele haza.. és így is lesz... ma megyek barátnőmmel megcsináltatni :D
2010. júl. 18. 07:23
5/10 A kérdező kommentje:
megcsináltattam...:D de most ujjabb gáz van... csütörtökön nyaralni akarnak menni görögbe... mit csináljak?:$ :/ segítsetek!!!:$
2010. júl. 18. 22:09
6/10 anonim válasza:
nem tudnád meggyőzni, az én szüleim is csőlátásuak. köldök pierchingem van több mint egy éve, de nem tudnak róla :)
7/10 anonim válasza:
Győzd meg őket, hogy az egybefürdőruha lett újra a divat.;)
8/10 A kérdező kommentje:
köszi a tippeket:D majd valamit alkotok:D
puszi:)
2010. júl. 19. 07:24
10/10 A kérdező kommentje:
Na hazaértem :) még egyben...ami azt illeti igazán jól fogadta...nem szedette ki meg semmi ugyhogy jól jártam:D
puszi:D
2010. júl. 29. 06:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!