Köldök piercingről lenne pár kérdésem? Bőv. Lenn
Figyelt kérdés
Mikor lehet vele menni uszodába? (minden héten járok) hasizom gyak. lehet vele végezni, vagy azzal is várni kell? Ha igen,mennyi idő kb. míg ezeket a dolgokat újra lehet csinálni? Ja és hason lehet vele aludni?
Köszi:)
2011. febr. 17. 08:12
1/4 anonim válasza:
Hát az első pár hónapban nem tanácsos uszodába menni vele, mivel ez egy szúrt seb, és nem kéne fertőzésveszélynek kitenni amíg teljesen be nem gyógyul. A tornát se erőltesd addig amíg húzódik, meg be van gyulladva. 1-2 hónapot minimum ki kell hagyni ezekből a programokból. Lehet vele hason aludni, nem tudom fáj-e, mert én soha nem alszok hason ezért nem tudom. De ha te így alszol akkor ragaszd le éjszakára, hogy nehogy beleakadjon a takaró.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi, hát lehet hogy akkor kihagyom:( az uszodába nem gáz ha nem megyek, de az edzést nem hanyagolhatom 1 hétnél tovább...
2011. febr. 18. 08:10
3/4 anonim válasza:
Szia!
Én mikor megcsináltattam (nyáron) azt mondták, hogy 2hétig kerüljem a Balatont. De én nem bírtam ki, és már másnap bementem. Nekem attól egyáltalán nem gyulladt be, csak az edzésemtől(nem hasizom gyakorlattól, hanem egy akrobatikától) és az is elmúlt 3-4 nap alatt. Hasizomgyakorlatot lehet vele csinálni, bőven elég ha 1hetet vársz.. csak fertőtlenítsd minden nap, és nem lesz gond. Én szoktam hason aludni, és egyáltalán nem zavar, olyan mintha ott sem lenne(:
4/4 A kérdező kommentje:
Köszike:) annyira régóta szeretnék már, nagyon tetszik, akkor belevágok, legfeljebb leragasztom ha zavar az edzésen (aerobik)
2011. febr. 19. 21:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!