Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan győzzem meg anyukámat...

Hogyan győzzem meg anyukámat a köldök piercingről?

Figyelt kérdés

13 éves vagyok. Tudom, eléggé megdöbbentő, hogy 13 éves létemre ezt szeretném, de koromhoz képest elég érett vagyok.

Nem vagyok rossz tanuló. Olyan közepes. Nem vagyok bajkeverő, nem fordul elő, hogy hazudok a szüleimnek. Nemsokára 14 leszek, de nyárra már szeretnék egy jó kis piercinget a köldökömbe mert már 7 éves korom óta erre vágyom. Persze megvalósítani csak idén akartam.

2010. ápr. 6. 21:20
 1/10 anonim ***** válasza:
43%
Hahh kislány, a közepes az messze nem jó tanuló. Én sem vennék neked a szüleid helyében, ha nem vagy mindenből 4-5, de inkább 5. Ugyan miért érdemelnéd ki akkor?
2010. ápr. 6. 21:23
 2/10 anonim ***** válasza:
58%
A közepes még szerintem rossz tanuló... De mindegy. Egyébként kompromisszumot ajánlanék a helyedben. Pl. 2 hónapig te viszed le a szemetet, 2 hónapig hetente 1-2× kitakarítod a lakást, a zsebpénzedből fizeted a piercinget. Sok sikert. :)
2010. ápr. 6. 21:24
 3/10 A kérdező kommentje:
A közepest úgy értem nagyfiúú, hogy felvételi tantárgyakból 5-ösre állok. a Többi pedig 3-4-es -.-
2010. ápr. 6. 21:28
 4/10 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem kérdezd meg a szüleidet, hogy miképp bizonyíthatnád "érettségedet"? Ha azt látják, hogy felelősségteljes, és átgondolt döntéseket tudsz hozni, bizonyára engedni fognak a kérésednek.

Csatlakozom az előttem szólókhoz a közepes, az közepes, és nem jó. Legalább 4-es átlag az, ami jónak mondható. Ezen sem ártana javítanod, csak egy tipp.

Az anyukákat általában a házimunkába való besegítéssel, az apukákat meg a jó jegyekkel lehet büszkévé tenni.... :)

Másik ötlet: ha van valaki az ismerősök között, akinek van piercingje, és a szülők tisztelik-szeretik ezt az embert, akkor ő is segíthet meggyőzni a szülőket.

Sok sikert!

K.

2010. ápr. 6. 21:32
 5/10 anonim ***** válasza:
Ah, csak most olvastam az átlagod, ez már sokkal jobban hangzik. Miért nem ezt írtad először? Szép munka!
2010. ápr. 6. 21:34
 6/10 anonim ***** válasza:
22%

Már ne is haragudj, de átlag ide-oda, a köldök piercing nem egy 13 éves lánynak való... Nem vagyok felnőtt, egy 14 éves goth lány vagyok, de azért nem támogatom a piercingeket.

Ha annyira akarsz, megvár az téged 16-17 korodig, addig meg még lehet, hogy kinősz belőle.

Nekem minden álmom egy ajak piercing, olyan karika. Nem engedik, nem érdekel. Majd megcsináltatom később, ha egyértelműen azt mondják rá a szüleim, igen.

2010. ápr. 6. 21:53
 7/10 anonim ***** válasza:
40%
Aki 13 évesen köldök pc-t akar az mindennek nevezhető csak korához képest érettnek nem...
2010. ápr. 7. 18:10
 8/10 anonim ***** válasza:
52%

Maximálisan egyetértek az előzővel.

Aki 5-ös tanuló, annak meg általában van annyi esze, hogy ne aggassa tele magát fémmel...

2010. ápr. 7. 19:46
 9/10 anonim ***** válasza:
18: 10-nél a pont.
2010. ápr. 7. 21:47
 10/10 anonim ***** válasza:

Ezzel én nem értek egyet. Nem a kor mutatja meg, ki mennyire érett. Mi bajotok amúgy a köldök piercinggel? Az is csak egy ékszer, mint pl a fülbevaló.

Amúgy ha már lassan több, mint 6 éve erre vágyik, és nem gondolta meg magát, az nem mond nektek semmit?

K.

2010. ápr. 8. 08:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!