Hogyan tudnám anyukámat meggyőzni, hogy lehessen szemöldök piercingem?
Csáó!
Abban kellene segitség, hogy nagyon-nagyon szeretnék szemöldök piercinget...
De anyukám nem engedi :S
Lécci segitsetek nagyon szeretnék egy szemöldök piercinget
Válaszokat előre is köszii :D
14 leszek...
De hidd el h én ilyen korán érő vagyok mindenki szerint és minden vágyam egy szemöldök pc
Ezért volt egy kis vita az osztályfőnökömmel...
ő sem engedi én meg mondtam neki h semmi köze hozzá...
Szia!
Én 14 évesen a köldökömbe akartam pc-et és Anyukám nem nagyon akarta megengedni,de nyolcadik után rávettem és ő kísért el!
Tudom,hogy a tanácsom nem nagyon fog tetszeni,de azt javaslom,hogy várd meg,amíg elballagsz és a középiskolákban már engedik az ilyeneket is és nem fognak a tanárok sem szólni!Akkor pedig már anyukádnál is nagyobb eséllyel indulsz szerintem!
Várj türelemmel!
Ezzel mindel tisztába vagyok!
Sokat olvastam már a szemöldök pc-ről és szerintem nem olyan gáz SŐT
Lehet h az lesz belőle, hogy elmegyek az ismerősömhöz és megcsináltatom...
Tudom milyen nagyot kockáztatok de akkor is nagyon nagyoin nagyon szeretnék!!!!
A 2. kommnt irójának:
A tanárok NEM tilthatják meg, hogy lehet -e test ékszerem vagy nem!
A házirendet elkértem és átolvastam! A pc-kre semmiféle utalás nincs benne! Szóval ez azt jelenti hogy csinálhatok nyugodtan !
Harmadik válaszoló vagyok:Ebből nagy balhé lesz és ezt tapasztalatból mondom!Ugyanis amikor én megcsináltattam a köldökömbe a pc-et,utána sajnos begyulladt és ki kellett szednem(nem az én hibámból):(,de én mindenképp akartam,hogy legyen egy pc-em,ezért az orromba csináltattam egyet,Anyukámmal tudta nélkül és amikor hazajöttem...hát..képzelheted,hogy mekkora balhé lett,napokig nem szólt hozzám!
Azóta is megvan,Anyukám megbékélt vele,de ezzel nem azt akartam mondani,hogy te is tedd meg anyukád tudta nélkül,főleg nem ilyen fiatalon...majd középsuliban!
Fogadd meg a tanácsokat,mert te fogsz rosszul járni,ha megcsináltatod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!