Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Miért zavarja ez az embereket?

Miért zavarja ez az embereket?

Figyelt kérdés

Fekete szemhéj tust és általában vörös vagy pink rúzst használok. Hosszú szőke egyenes hajam van.! Néha begöndörítem.

Igen szeretem a nagy arany vagy fekete ékszereket és nem vagyok egy túl szolid lány, de miért kell ránézésre ítélkezni. Attól hogy így nézek ki miért vagyok rögtön ribi?

2014. ápr. 21. 23:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

" Nem mindegy, hogy k***a agy, vagy k***a jól nézel ki"

^^Szerintem csak féltékenyek :D

2014. ápr. 22. 12:05
 12/15 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy?

Amennyiben felnőtt azt csinálsz amit akarsz, és kéne annyi eszednek lennie, hogy ne foglalkozz a rossz szándékú megjegyzésekkel...TE dolgod, érett nőként el tudod dönteni mit csinálsz a testeddel...

Ha meg még tini vagy, akkor elég ízléstelen, szinte gusztustalan párosítás, az ilyen nem gyereknek való, és én a helyedben leszoknék róla...

2014. ápr. 22. 18:03
 13/15 anonim ***** válasza:

Ejnye, miért pontoztatok le, hát nem igazat mondtam?

Hjaj.

Engem nem zavar egyébként.

2014. ápr. 22. 22:54
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
1 százalék! Kérem vissza. Hüpp.
2014. ápr. 22. 22:54
 15/15 anonim ***** válasza:
Én ismerek olyat, aki nem sminkel, csúnya, rövid és kevés f.osszínű haja van, alakja semmi, stílusa semmi, és mégis ribi. :DD Nem ezen múlik.
2014. máj. 15. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!