Miért nem zavarja az embereket a töredezett hajuk?
Csak mert engem zavarnak, viszont a közelemben élőket nem.
Van vmi nagyon hatásos hajpakolás ez ellen? Esetleg ha sört rakunk rá??
Melegollót próbáljátok ki! Nem mindnekinek válik be az 1. vágás, többször kell, h tényleg ne törjön.
Pl nekem még csak 1x volt azzal vágatva, de jóóóóóóval később kezdett el töredezni, pedig én aztán hajszárító, hajvasaló, minden másnap hajmosás...
És emelett a Placenta nevű balzsamot használom, amitől nem száraz annyira a hajam, majd erre rárakom a Gliss Kur 1ik termékét. Két fázisú hajpakoló, amit nem kell kimosni és elég jó az illata is :). Én így védem a hajam, és sokan mondták, h látszik, h sokkal egészségesebb! (ezaz)
talán mert azt hiszik hogy a hosszabb , töredezett haj még mindig jobb mint egy egészségs rövidebb fazon....
tipp töredezés ellen : Kallos hajolaj, Kallos placentás hajpakolás - a kettő együtt kb 1200 Ft(már próbáltam a legdrágább termékeket is, de ez a legeslegeslegjobb)
Egyébként nem értelek...ha a MÁSIKAT nem zavarja, hpgy töredezett a haja, akkor TE mit ugrálsz??? Pl. nekem derékig érő hajam van, és lehet, hogy kicsit töredezett az alja, de mivel legalább a combomig le szeretném növeszteni, eszembe sincs elmenni fodrászhoz még egészségügyi vágásra se...:S
Sztem TE csak a MAGAD hajával törődj!!!
Szerintem mindenkit zavar,mert ápolatlan benyomást kelt.Jó tanácsokat kaptál,próbáld ki,de türelmesnek kell lenned.
A "hosszú hajnak"üzenem:Nincs rondább a végtelen,de töredezett hajnál!Ráadásul, ha hullik,vagy röpköd..stb.,másokat nagyon zavar,ha téged nem is.Viszont ne várj senkitől elismerő pillantásokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!