Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért nem zavarja az embereket...

Miért nem zavarja az embereket a töredezett hajuk?

Figyelt kérdés

Csak mert engem zavarnak, viszont a közelemben élőket nem.

Van vmi nagyon hatásos hajpakolás ez ellen? Esetleg ha sört rakunk rá??

2008. aug. 12. 23:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Szia!nekem is nagyon törik a hajam ..egy jó balzsam segít ,de nem teljesen ..ne moss gyakran hajat (pl 1-2 naponta)az nem tesz jót:)a sörös hajmosásról én is hallotam ..nem próbáltam még..de a tejes mézes pakolást azt igen és sejmesebb lett a hajam és jó illatú:)
2008. aug. 13. 00:02
 2/12 anonim ***** válasza:
a gliss kur termékek nagyon jók van sampon balzsam pakolás amit csak szeretnél és nekem abszolut bevált
2008. aug. 13. 00:52
 3/12 anonim ***** válasza:
A töredezett hajra egy megoldás van: az olló. Hajolajakkal a kettényílt végeket össze lehet ragasztani a következő hajmosásig, de utána minden a régi.
2008. aug. 13. 09:11
 4/12 anonim ***** válasza:
én nem értem az embereket mért nem zavarja ha törik a hajuk...az enyém is ősszel,télen mindig elkezd töredezni!S borzalmasan zavar!!!Mert csúnya!:( Tapasztalat hogy hosszú távon sem pakolás,sem balzsamok nem használnak! A hajat legalább fél évente pár cm-t vissza kell vágni!
2008. aug. 13. 11:50
 5/12 anonim ***** válasza:

Melegollót próbáljátok ki! Nem mindnekinek válik be az 1. vágás, többször kell, h tényleg ne törjön.

Pl nekem még csak 1x volt azzal vágatva, de jóóóóóóval később kezdett el töredezni, pedig én aztán hajszárító, hajvasaló, minden másnap hajmosás...

És emelett a Placenta nevű balzsamot használom, amitől nem száraz annyira a hajam, majd erre rárakom a Gliss Kur 1ik termékét. Két fázisú hajpakoló, amit nem kell kimosni és elég jó az illata is :). Én így védem a hajam, és sokan mondták, h látszik, h sokkal egészségesebb! (ezaz)

2008. aug. 13. 18:56
 6/12 anonim ***** válasza:

talán mert azt hiszik hogy a hosszabb , töredezett haj még mindig jobb mint egy egészségs rövidebb fazon....

tipp töredezés ellen : Kallos hajolaj, Kallos placentás hajpakolás - a kettő együtt kb 1200 Ft(már próbáltam a legdrágább termékeket is, de ez a legeslegeslegjobb)

2008. aug. 13. 19:36
 7/12 A kérdező kommentje:
oksi...köszi mindenkinek =)
2008. aug. 13. 23:49
 8/12 anonim ***** válasza:
28%

Egyébként nem értelek...ha a MÁSIKAT nem zavarja, hpgy töredezett a haja, akkor TE mit ugrálsz??? Pl. nekem derékig érő hajam van, és lehet, hogy kicsit töredezett az alja, de mivel legalább a combomig le szeretném növeszteni, eszembe sincs elmenni fodrászhoz még egészségügyi vágásra se...:S

Sztem TE csak a MAGAD hajával törődj!!!

2008. aug. 14. 19:45
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Az előző hozzászólónak : senki sem szídta azokat akiknek töredezett a hajuk.Mindenkinek saját joga eldönteni hogy mit csinál vagy nem csinál a testével.Ha neked így tetszik , akkor rendben van.A töredezés nem csak esztétikai probléma - ha törik a hajad akkor rövidebb is lesz :magyarán amit nő a hajad, alulról le is törik.Saját tapasztalat : hajat növeszteni csak rendszeres hajvágással lehet és érdemes.Nem akarlak megbántani, ha mégis sikerült akkor sajnálom.
2008. aug. 17. 17:07
 10/12 anonim ***** válasza:

Szerintem mindenkit zavar,mert ápolatlan benyomást kelt.Jó tanácsokat kaptál,próbáld ki,de türelmesnek kell lenned.

A "hosszú hajnak"üzenem:Nincs rondább a végtelen,de töredezett hajnál!Ráadásul, ha hullik,vagy röpköd..stb.,másokat nagyon zavar,ha téged nem is.Viszont ne várj senkitől elismerő pillantásokat!

2008. aug. 18. 08:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!