Ezt fodrászkellékesben lehet kapni, ugye? Ha ez nem válik be, akkor kipróbálom ezt.. Általában adok a samponoknak 2 flakonnyit.. Ha az alatt nem teljesít, már később sem fog..
Köszi szépen! :)
2011. okt. 13. 19:09
3/10 anonim válasza:
Én eurós boltban szoktam venni 870ért, de szerintem bármelyik drogériában lehet kapni :)
2011. okt. 13. 19:19
4/10 anonim válasza:
A Wella nekem semmit nem ért,de a Gliss kur se! Semmi regeneráló hatásuk nincs. Nekem a Fructis táplál és kisimit vált be,az javit a haj szerkezetén.
2011. okt. 13. 19:24
5/10 anonim válasza:
Ez szárít legkevésbé az összes sampon közül, amit eddig próbáltam (pedig szinte az összes márkát kipróbáltam): [link]
Az van ráírva, hogy természetes összetevőkből van, és valami ökoteszten is nagyon jó minősítést kapott. Csak dm-ben lehet kapni, 499 Ft.
A Gliss kurból a rózsaszínt próbáltam, de az is nagyon kiszárította a hajam.
Ami még viszonylag jó, a Garnier Natural avokádós. Viszont könnyen zsírosodik tőle a haj.
2011. okt. 13. 20:05
6/10 anonim válasza:
szia nekem az Elséve vált be én festem a hajam így a pirosat használom előtte nagyon száraz volt és fénytelen ez segített
2011. nov. 3. 08:28
7/10 anonim válasza:
Nekem a fekete gliss kur nagyon bevált ajánlom mindenkinek.
2011. nov. 14. 08:53
8/10 anonim válasza:
Nekem a Gliss Kur sárga samponja, az a 7 olajos vált be a legjobban.
2012. ápr. 3. 14:47
9/10 anonim válasza:
az a helyzet h szerintem ez mindenkinél változik pl nekem a fekete gliss kurtól a fejbőrőm állandóan viszketett és olyan furi volt a töve mintha mindig ragadna. Nekem nem vált be
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!