Miért nem zavarja az embereket a töredezett hajuk?
Figyelt kérdés
Csak mert engem zavarnak, viszont a közelemben élőket nem.
Van vmi nagyon hatásos hajpakolás ez ellen? Esetleg ha sört rakunk rá??
2008. aug. 12. 23:59
11/12 anonim válasza:
Az előző hozzászólónak: A "hosszú hajú" vagyok. Nekem nem röpköd, nem hullik, szép és egészséges. És sztem nem mindenkire igaz, hogy hajat növeszteni csak rendszeres vágatással lehet, mert nekem pl., nagyon gyorsan nő, havonta 2 cm-t a hajam.
Ez egyéni adottság.
12/12 anonim válasza:
Énis növesztem a hajam, kb. 8 hónaponta 1 centi-fél centi elég. Ha valaki nagyon hosszúra akarja, az nem megoldás, hogy nem vágat belőle, ugyanis a hajszálak kétfelé nyílnak, illetve letörnek. Hiába nő a hajad 2 centit, visszatörhet egy pillanat alatt 3 centit is. Lehet hogy nő a hajad, de egy idő után már kb. a hajad 80%-a fog látszatra is nőni, a többi 20 százalék meg csak törik. Tehát a nem vágatás nem megoldás...Akit meg nem zavar a töredezett hajvége, hát gyakorlatilag az ő fején van, de mindenki észreveszi, és hiába szé pés csillogó, ha az alja csúnya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!