Extravagánsabban öltözöm az átlagnál. Miért zavarja ez az embereket?
nonono. megfordítom a szitut kicsit, hogy értsd is. (csak hogy tudd én is deviáns vagyok, tehát nem a nagyi papol :) )
HA kék a hajad és mindent magadra aggattál amit otthon találtál (vagy akármi) ne csodálkozz hogy megnéznek : ez a célod! nem akarsz elveszni a tömegben mint egy kispolgár, felvállalod aki vagy, igazából akarod hogy megnézzenek. Ha nem akarnád nem csinálnád. MEg néznek, és meg is fognak. de kérlek...ha nem ez, akkor mi a cél? standard válaszok: polgárpukkasztás- megvolt. önmgad kifejezése - megvolt. stílus felvállalása - megvolt, de összeforr a 2-es ponttal. Akármi is legyen amiért ezt csinálod, felvállaltad hogy megnéznek, esetleg lesz aki lenéz. Ha tényleg az vagy, akinek mutatod magad, akkor ez nem fog zavarni.
egyébként te is végigméred azt aki nem olyan amit te megszoktál. ha végigbattyogna az utcán egy leányzó mamabugyival a fején ruha helyett krumpliszsákkal : megnéznéd. NE törődj velük, ez hozzá tartozik az életmódodhoz - ha zavar, legyél átlagos.
Az hogy miért nem tudják ezt elfogadni az részletkérdés, és felesleges is: egyszerűen azért mert nem mindennapi. illetve az, de mégis ritkább - furcsa nekik, hülyének tartanak. Hogy ki a hülye valójában? attól függ melyik oldalról nézed :)
a második vagyok.
akkor az extravagáns nálad nem tudom mitjelent. NEm is ez a lényeg, de amit írtam az áll: ha megnéznek, akkor valami furcsa rajtad, és akkor ne csodálkozz.
"Valóban célom, hogy ne olyan legyek, mint az utcán sétáló emberek nagy része - de meglep a sok "puffogás""
Pedig a sok "puffogás" éppen azt igazolja vissza, hogy elérted a célod :) Ha nem akarsz beolvadni a nagy átlagba, akkor miért érdekel a véleményük? Illetve miért veszed zokon, ha leszólnak? Tizenéves koromban én is elegáns, de polgárpukkasztó módon öltözködtem, és nem volt nagyobb öröm annál, amikor a nyálas diszkós újgazdag fiatalok és a prűd kispolgárok szemében láttam a megvetést. Ekkor pontosan tudtam, hogy igen, ők is láthatják, hogy nekem eszem ágában sincsen közéjük tartozni, mert más vagyok, és merem is vállalni.
hehe tudom miről beszélsz, de szerintem inkább vicces. Én általában igazi, acélmerevítéses fűzőket hordok, meg a legtöbbször igencsak 1-2 századdal ezelőtti divatra hajazó ruhákat (persze azért nem abroncsos szoknyában metrózom, sajnos:D). szerintem vicces, az öreg nénik/bácsik általában utálkozva néznek sőt még mutogatni is szoktak (főleg az a tipikus vén k*rva típus:D), de a legjobbak a plázacicák ^^ Azok általában tetőtől talpig végigmérnek és olyan lesajnáló és hányás közeli állapotra hajazó képeket vágnak, h az valami hihetetlen:D
Én maximum nevetek rajtuk magamban. Viszont nem alacsonyodok le az ilyen emberek szintjére azzal, hogy mindenkit megbámulok, és fejeket vágok. Ha nagyon röhejesnek találok valakit, akkor is maximum akkor beszélek róla, ha már nincs ott...De semmiképp sem vágok fejeket, mert ez a viselkedés szerintem igencsak minősíti az embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!