A fekete elrémíti az embereket?
17 éves fiú vagyok és feketében járok death metált hallgatok.
feketében vagyok szinte mindíg. ettől megilyednek az emberek ? sokan azt hiszik hogy ha már feketében vagyok akkor már egy gyilkos állat vagyok lélek nélkül stb. ??
szeretnék kapcsolatot de senki sem ismerkedik velem. talán pont ezért mert feketében vagyok ???
egyébként kedves vagyok megminden :D akiket ismerek jófejnek tartanak mégsincs barátnőm. szeretnék magam mellém valaki de senki sem akad :S ez azért lehet mert feketében járok ?
IMÁDLAK!:)
Biztos nem a feketével van gond. :):)
Az elrémít, nem a megfelelő szó, inkább a megbotrkánkoztató lesz az. Én 28 éves csaj vagyok, és középiskolában de még egyetem alatt is feketében jártam, death/trahs/black metalt hallgattam, és hallgatok ma is, de mondjuk az öltözködésemen már picit változtattam ( ügyvéd lettem azóta: :D:D:D) És igen nagyjából a nyárspolgárok azt gondolják amit leírtál gyilkos állat lélek nélküld:D, vagy legalábbis azt, hogy polgárpukkasztó vagy. Na de szerencsére az emberek nagy része nem ilyen, maradékkkal meg nem kell foglalkozni. Viszont azt furcsállom, hogy nem ismerkednek veled, hiszen akkor ilyen kell hogy legyen a baráti köröd is, ilyen társaságba jársz, és gondolom nem egy plázapichát akarsz magad mellé társnak...Koncerteken, pl nagyon jól lehet ismerkedni, és itt neten is vannak erre hasonló kaliberű fórumok...
Ha egy tízessel fiatalabb volnék, biz isten rád startolnék de hát így csak bíztatlak, hogy nem benned van a hiba:)))
Ja és véletlen sem a fekete cumóban:)):):)
Az előttem szólók nagyszerűen leírták, hogy nem veled van baj, nem is a feketével: itt az emberek butasága és szűklátókörűsége a legnagyobb probléma. Igen, tényleg agyament, lelketlen gyilkológépeknek néznek minket, pedig lehet, mi egy kicsit mélyebben érzünk, mint ők... Mostanában én is death/black metált hallgatok, ennek megfelelően nem kimondottan plázacicás a stílusom. Meggyűlt a bajom emiatt az egyetemen is, és az életben is elég sok emberrel, de egyszerűen nem érdekel a dolog már elég régen.
Azt hiszem, a hasonlót a hasonlóval elv alapján szerencsés lenne, ha a mi köreinkből választanál magadnak párt, mert a rockerlányoknál sosem lesz probléma a fekete cucc. Drukkolok neked! :)
Köszönöm mindenkinek, egyébként igen egy kicsit zárkozótt vagyok :S de ezen próbálok majd változtatni :)
Koncertekre szoktam járni nagy bulik vannak csak akkor általában a barátaimmal vagyok és velük tombolok. És egy másik kérdésre a válasz nem csak black/death metálos baráti köröm van van sokféle diszkósok, repperek, retrók
ls velük is nagyon elvagyunk meghallgatjuk hogy ki mit hallgat szóval nem csak metálosokkal lógok :) egyébként nem ismerek túl sok embert csak az a kevés akit ismerek sokféle személyiségűek :D
szia kedves metalos! bennem emberedre akadtál! ugyanilyen vaygok csak lányban:)
tőlem mindig megkérezik: "temetésre megyünk?" de engem nem érdekel:D
írhatsz privibe ha gondolod és beszélgethetünk :$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!