Miért vannak olyan emberek (elég sokan), akik még mindig alsóbbrendűbbnek tartják a nem fehér (főleg a fekete és ázsiai) embereket?
Én eddig nem találkoztam ilyenekkel.
1-2-en tettek gyanús megjegyzéseket, de mindig becsusszan pár idióta, hogyha elég sok ember közül válogatsz.
Én csak a cigányokat és a zsidókat szidó emberekkel találkoztam, de, mint látom, te nem erre gondoltál.
Ázsiaiakat még nem hallottam alsóbb rendűnek ítélve.
Azonban léteztek kutatások, amelyek azt bizonyították, hogy a fekete bőrűek kevesebb IQ-val rendelkeznek..(nagy általánosságban) Lett is belőle cirkusz..
"ömében nem keresztény kultúra, amiben éltek,"
Ezt meg honnan veszed?
Afrikában sokkal több a keresztény, mint Európában napjainkban.
Az ázsiaiakra félig-meddig igaz, de mondjuk a kínaiak (akik tömegesen jönnek ide), ha nem is keresztény, de nagy mértékben európai körülmények között élnek.
Ha elnel veluk es kozottuk, rajonnel sajat magad is.
Megkapnad a kerdesedre a valaszt.
Gyere ki Londonba, es koltozzel be feketek vagy mas afrikai, azsiaiak tarsasagaba, kozelebe(((. Mindenre rajonnel. Ez nem eloitelet veluk szembe, hanem ez a szintiszta valosag. De ha egy afrikai utat bevallalnal, es megtudnad, hogy honnan jonnek ok, az lenne a legegyszerubb, es a legerthetobb neked.
Amig vilag a vilag, ez igy fog maradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!