Szereted az olyan embereket akik piacról öltözködnek? Rémes ha valakinek mindene onnan van.
Kedves kérdező!
Nincs mindenkinek annyi pénze,mint Neked,sok helyen még minimálbért sem fizetnek,abból pedig nem lehet plázás ruhákat vásárolni.
Van aki csak onnan tud vásárolni, és nem jó kedvéből... Nem mindenki engedheti meg magának, hogy plázában vásároljon, és több tízezer forintot adjon ki egy-egy bugyira...
Próbálj meg kevesebb előítélettel viseltetni embertársaid iránt. Attól mert valakinek nem lógnak a húszezresek a farzsebéből, még lehet JÓ ember. Ugyanakkor a legdrágább cuccokban flangáló emberek is lehetnek tapló bunkók.
Van egy mondás, amit gondolom nem ismersz:
"Nem a ruha teszi az embert!"
Rendben. köszi a válaszokat.
Igaz hogy legtöbben nem a kérdésemre válaszoltak...
Na de mind1
Ezt a kérdést csupán azért tettem fel, hogy egy kis felmérést tegyek.
A legjobb barátnőm hasonló helyzetben van, természetesen amiben tudok segítek neki. És nagyon szeretem mert ő igazán jó ember.
Csak megakartam nézni hpgy kinek mi a véleménye ezekről az emberekről.
Rühellem az olyan embereket, akik öltözködési, vásárlási szokások alapján ítélik meg a másikat.
Le lehet vonni a következtetést...
Jaj, hogy senki ne ugorjon nekem, gyorsan válaszolok a kérdésre:
Qrvára leszarom, kinek honnan vannak a cuccai, nem ettől függ, hogy szeretem-e, vagy sem, hanem, hogy milyen a természete, hogyan viselkedik, stb.
Akkor leírom úgy, hogy számodra is érthető legyen, mert a szövegértelmezés úgy látom nehezedre esik: szeretem a piacról öltözködő embereket is, ha jó fejek, viccesek, kedvesek, őszinték.
Mint azt jelen példa is mutatja, a pénznek nem sok köze van az emberi értékekhez, tulajdonságokhoz. Van akinek megy a sorok közti olvasás, van akinek nem... És ez sem pénzfüggvénye!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!