Az embereket miért zavarja a diploma?
Figyelt kérdés
Sokszor hallottam már, hogy megszóltak embereket és ezek olyan emberektől származtak akiknek nincs vagy feltehetően nincs diplomájuk, amivel szerintem semmi gond nincs, de mégis van bennük egy kicsinyességi érzés vagy önbizalom hiány nem is tudom, ami nagyon zavarja őket.2014. márc. 30. 20:14
1/6 anonim válasza:
nem tudom, milyen körben mozogsz, de én még nem hallottam, hogy valakit zavarna, ha másnak diplomája van.
Max az lehet zavaró, ha valaki arra hivatkozik, ő több, mert diplomája van.
2/6 anonim válasza:
Miért, zavarja?
Én ritkán látok ilyet, de nem zavar, mert az ilyen emberrel úgysincs dolgom.
3/6 anonim válasza:
Akkor zavarja őket, ha felvágsz vele, és általában akkor is csak az olyan diploma amiről mindenki tudja, hogy semmit sem ér.
4/6 anonim válasza:
nem a diploma zavarja az embereket..hanem a diploma hiány
5/6 anonim válasza:
Ha jó diplomád van, akkor csak a boltban érintkezel a társadalom egyéb részeivel. Azt pedig nem hinném, hogy a szintén diplomások bármiért is piszkálnának téged.
6/6 anonim válasza:
"Ha jó diplomád van, akkor csak a boltban érintkezel a társadalom egyéb részeivel."
Ez szimplán nem igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!