Anyámnak igaza van? Ha igen, mit csináljak?
Nem valami szép az arcbőröm,nagyon sápadt,nyíltak a pólusaim...Anyám meg nem enged semmit.Szoli,alapozó,smink...Pedig már 17 éves vagyok -.- Tudom,nem kéne,hogy érdekeljen,de anyám elég határozott jellem.
Szóval a kérdésem az,hogy a púder nagyon káros-e,ráncosít,tönkreteszi a bőrt,meg ilyenek,vagy használhatok nyugodtan?
Természetesen nem tehetnék esetleg valamit?
Iszonyú sápadt vagyok
Vegyél a Müllerben, Rossmanban Catrice BB krémet - 1800 forint, nem tartalmaz illatanyagokat, és nem tesztelnek állatokon, erre Alverde púder.(DM)
Ha ügyes vagy, fel sem tűnik neki, hogy van rajtad smink.
:) Ezenkívül megfelelően táplálkozol? Iszol elég vizet, vitamindúsan táplálkozol?
Én is BB krémet ajánlok, a Catrice is jó, esetleg Garnier, valamint átlátszó púdert, ami csak mattosít (ez szintén Catrice), valamint megfelelő hidratálást, arcradírt a pofidnak, egy arc se lesz igazán szép sminkkel se, ha a tulajdonosa nem figyel rá :)
Természetesen egészséges táplálkozással, elegendő folyadékkal tehetsz az érdekedben. Sajnálom, hogy ilyen problémáid vannak, de egy tökéletesen egészséges étrend és elég víz nem a súlyodon, hanem a bőrödön és a közérzeteden fog meglátszani.
Ha nem is eszel sokat, jót tenne a bőrödnek, és a hangulatodnak is, ha legalább változatosan étkeznél. Szedj vitaminokat, számold ki, mennyi kalóriát igényel a szervezeted ahhoz, hogy megtartsd a súlyodat, és ennek fényében állítsd össze az étrended, akár egy szakértő segítségével. Nem költötök sminkcuccokra, így bele kell férnie a kiadásaitokba. Nagyon sok hiánybetegség alakul ki így, még allergiás is lehetsz, ha nem táplálkozol rendesen. És persze nyilvánvaló, hogy vérszegény vagy, emiatt a sápadtság.
Egyébként csak akkor káros a smink, ha nem megfelelő termékeket használsz. Ez egyénenként eltérő lehet, ki kell tapasztalni, hogy mi a jó neked. Most mégsem ez, hanem az egészséged a legfontosabb. Ne fedd el a problémát, hanem oldd meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!