Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Anyámnak igaza van? Ha igen,...

Valaki : kérdése:

Anyámnak igaza van? Ha igen, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Nem valami szép az arcbőröm,nagyon sápadt,nyíltak a pólusaim...Anyám meg nem enged semmit.Szoli,alapozó,smink...Pedig már 17 éves vagyok -.- Tudom,nem kéne,hogy érdekeljen,de anyám elég határozott jellem.

Szóval a kérdésem az,hogy a púder nagyon káros-e,ráncosít,tönkreteszi a bőrt,meg ilyenek,vagy használhatok nyugodtan?

Természetesen nem tehetnék esetleg valamit?

Iszonyú sápadt vagyok

2014. febr. 8. 20:11
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Vegyél a Müllerben, Rossmanban Catrice BB krémet - 1800 forint, nem tartalmaz illatanyagokat, és nem tesztelnek állatokon, erre Alverde púder.(DM)

Ha ügyes vagy, fel sem tűnik neki, hogy van rajtad smink.

:) Ezenkívül megfelelően táplálkozol? Iszol elég vizet, vitamindúsan táplálkozol?

2014. febr. 8. 20:16
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem,évek óta túl keveset iszok,meg alig eszek,hogy 55 kiló alatt maradjak,meg nagyon sokat vagyok szomorú,gondolom az is kihat az arcszínre,de ha visszaemlékszem,nem mindig voltam ilyen és akkor is sápadt voltam.
2014. febr. 8. 20:31
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Én is BB krémet ajánlok, a Catrice is jó, esetleg Garnier, valamint átlátszó púdert, ami csak mattosít (ez szintén Catrice), valamint megfelelő hidratálást, arcradírt a pofidnak, egy arc se lesz igazán szép sminkkel se, ha a tulajdonosa nem figyel rá :)

Természetesen egészséges táplálkozással, elegendő folyadékkal tehetsz az érdekedben. Sajnálom, hogy ilyen problémáid vannak, de egy tökéletesen egészséges étrend és elég víz nem a súlyodon, hanem a bőrödön és a közérzeteden fog meglátszani.

2014. febr. 8. 21:24
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
a minöségi smink cuccok egyáltalán nem károsak söt vannak már gyógyhatásuak is. (kozmetikus vagyok)
2014. febr. 8. 21:31
 5/6 anonim ***** válasza:
60%
A BB krém egy kalap fos, nem ajánlom, más sminktermékekkel együtt lehetetlen a használata (szemhéjpúder egyenetlen rajta, csillog tőle a bőr stb.) Ha már veszel valamit normális alapozót vegyél... A nyakszínedhez kell nézni a színt.
2014. febr. 8. 22:18
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem is eszel sokat, jót tenne a bőrödnek, és a hangulatodnak is, ha legalább változatosan étkeznél. Szedj vitaminokat, számold ki, mennyi kalóriát igényel a szervezeted ahhoz, hogy megtartsd a súlyodat, és ennek fényében állítsd össze az étrended, akár egy szakértő segítségével. Nem költötök sminkcuccokra, így bele kell férnie a kiadásaitokba. Nagyon sok hiánybetegség alakul ki így, még allergiás is lehetsz, ha nem táplálkozol rendesen. És persze nyilvánvaló, hogy vérszegény vagy, emiatt a sápadtság.

Egyébként csak akkor káros a smink, ha nem megfelelő termékeket használsz. Ez egyénenként eltérő lehet, ki kell tapasztalni, hogy mi a jó neked. Most mégsem ez, hanem az egészséged a legfontosabb. Ne fedd el a problémát, hanem oldd meg!

2014. febr. 9. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!