Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Anyámnak lenne igaza?

Anyámnak lenne igaza?

Figyelt kérdés
A hajam a mindenem. Szoktam vele beszélgetni, simogatni, dícsérgetem, folyton fésűlgetem, sokszor mondom neki, hogy szeretem. Anyám szerint teljesen megőrültem. Ezt kb 3 éve csinálom de most nagyon eldurvul. Lehet senki nem hiszi el, de nem kamu. Most is kivasaltam mert nagyon egymásra volt csavarodva és nem láttam csak ha tükörbe néztem. Hogy "szokjak le" a hajamról?
2013. dec. 2. 21:02
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mit szívsz?
2013. dec. 2. 21:06
 2/7 anonim ***** válasza:
Pszichológus látott már?
2013. dec. 2. 21:09
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem szívok semmit. Pszichológus sem látott még.
2013. dec. 2. 21:10
 4/7 automatakoktel ***** válasza:
100%
Pedig lehet hogy nem ártana. :)
2013. dec. 2. 21:12
 5/7 anonim ***** válasza:
Igen, anyukádnak van igaza, ez biztosan nem normális. Talán valamiféle szorongás jön ki így. Pszichológus vagy pszichiáter mindenképp lásson.
2013. dec. 2. 21:14
 6/7 anonim ***** válasza:

Amennyiben nem kompenzálsz vele semmit, akkor érezd magad különlegesnek, tök jó, fokozd vele az egészséges hiúságod.

Ha mégis társulnak hozzá problémáid (akár tudat alatt is), akkor fogadj el szakértő segítséget.

2013. dec. 2. 21:43
 7/7 anonim ***** válasza:

Erről nekem a Tudatállapotok szivárványa c.könyv jutott eszembe Feldmár Andrástól.Na meg az, hogy ha nem ártasz ezzel senkinek, akkor miért ne lennél normális?

Elmúlik,ahogy minden.

2014. jan. 2. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!