Igaza lehet anyámnak?
Ha magától csinálja, semmi baja nem lesz. Az én lányom is felállt a kiságyban 7 hósan, nem kötöztem le :-), mégis csak 1 éves kora előtt 1 héttel indult el önállóan, előtte bútorok mellett lépkedett, gyakorolt.
Ülni ha felült már önállóan, vagy ha stabilan megül, vagyis nem kell kitámogatni, nem dől előre, nem dülöngél és nem dől el egy idő után, akkor szerintem lehet. Nekem a lányom 8 hósan ült fel és meg is két nap különbséggel, előtte csak babakocsiban ült meg, máshol eldőlt, így nem ültettem. Ikerfiaim még felülni nem tudtak, de megülni simán megültek 9 hós koruk körül, szépen, egyenes háttal, és nem döltek el.
A kádba soha se engedd ,ha feláll vége a fürdésnek.Pusztán az az ok hogy könnyen összetörheti magát.
Nem lesz semmi baja ha máshol feláll ;) ne erőltessetek és kész,gátolni nem szabad.
Egy idö után eldöl ülve
köszönöm a válaszokat
Az én lányom is feláll fürdés közbe, és mindent beledobál a fürdőkádba a kád széléről. Semmi baja nem lesz tőle szerintem. Csak nagyon kell rá figyelni, nehogy megüsse magát.
Ha anyád "károgását" nem akarod hallgatni, érdemes nem elmondani neki az ilyen dolgokat. Nekem is van ilyen rokonom, előtte hallgatok az ilyenekről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!