Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Szerintetek...

Mit csináljak? Szerintetek igaza van anyámnak?

Figyelt kérdés

8.-os vagyok és még nem tudom, hová akarok menni továbbtanulni.

Eddig csak a debreceni Ady Endre Gimnáziumon gondolkodtam, oda akartam menni drámaszakra. De már oda se, mert anyám azt mondta, oda engem 120, hogy nem vesznek fel.

Színész szeretnék lenni, de nem tudom, akkor hová menjek, ha nem az Adyba.

Egyáltalán ti mondanátok ilyet a gyereketeknek, hogy úgyse veszik fel oda, ahova ő menni akar?

Ha számít, 7. évvégén 4.1-es lett az átlagom, de most jobban fogok tanulni, hogy félévkor jobb legyek. Vagy szerintetek esélytelen?

15/l

2012. szept. 12. 19:23
 1/5 anonim válasza:
Egy próbát megér! Ha jól tudom több iskolát is meglehet jelölni, hát jelöld az Ady Endre Gimnáziumot elsőnek és ha véletlen nem vesznek fel, másik iskolát is megjelölsz ahova 100% hogy felvesznek:)
2012. szept. 12. 19:40
 2/5 anonim ***** válasza:
Akkor eselytelen, ha meg sem probalod! Nekem is azt mondtak anno, hogu 17 fos osztalyba nem vesznek fel. Foleg tobb 100 fo tuljelentkezessel. Elsok kozott vettek fel. Uh hajra! Nincs veszteni valod! ;)
2012. szept. 12. 19:40
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Akkor húzzál bele kislány, van még pár hónapod bizonyítani.
2012. szept. 12. 19:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Persze, hogy megjelölheted. Tulajdonképpen csak az számít, hogy legyen majd érettségid, aztán, hogy milyen pluszt ad még egy iskola teljesen mellékes, szóval nyugodtan válaszd azt, amit szeretnél.
2012. szept. 12. 19:44
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) Ez most egy kicsit segített...már tényleg nagyon kicsi hiányzott, hogy elbőgjem magam...
2012. szept. 12. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!