Igaza van anyámnak?
Figyelt kérdés
A fősuli után vagyok, és még nem találtam melót. Azt szeretné hogy menjek el ázsiai gyerekekre bébiszitterkedni.
De én napi 8 órás melót szeretnék és lehetőleg a végzettségemhez illőt, de legalábbis irodait.
Nem akarom hogy azt higgye hogy nem akarok dolgozni, meg nem is hiszi szerintem, de valahogy nem menne a gyerekfelvigyázás. Mit csináljak?
2012. aug. 13. 16:36
1/6 anonim válasza:
Miért épp ázsiai gyerekek? Akkor már mehetsz Nyugat-Európába is aupairnek... Egyébként is, gyerekre vigyázni iszonyú nagy felelősség. Keress valamit hirtelen, nem baj, ha nem a legjobb, csak hogy anyud békén hagyjon. Ha van már egy kis kereseted, könnyebb lesz továbblépni.
2/6 anonim válasza:
Azt is mérlegeld, hogy mindezt majd hogyan tünteted fel az önéletrajzodban - mert a gyerekvigyázás annyira azért nem mutat jól, ha nem ahhoz való a végzettséged -, illetve, hogy ha nem most, akkor mikor kezdesz el a szakmádban dolgozni, hiszen pár év múlva kezdőként, de évekkel korábban végzettként még nehezebb lesz.
3/6 anonim válasza:
figyelj én még anyukámal és apukámal élek de szerintem halgas anyukádra ö mindig jot mond
4/6 anonim válasza:
Nemtom de miért írod ki többször??
Nekem biztos nem lenne való ferdeszemüekkel olgozni.. Lehet hogy sorozatgyilkos lennék a vègén..
5/6 anonim válasza:
Szerintem, halgass mindenkép az anyukádra.Mert lehet hol pár év múlva hogy a szakmád nem sokat fog számítani.:S És a bébiszitterkedésbe nem kell nagyon fizikai mozgást végezni.(:
6/6 anonim válasza:
ez mekkora hülyeség! mi a szarnak mennél ázsiába? főleg gyerekekre vigyázni. ha ezt akarod akkor menj és bébiszitterkedj, de ha csak anyád akarja fölösleges mert akk úgyse éreznéd jól magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!