Csajok na ezt válaszoljátok meg?
Ma jutottam el arra a pontra,hogy megkérdezzem hogy mi a francnak csináltattok ilyen idióta műkörmöt ?
Szerintetek ez vonzó ? vagy divatos ? hát elárulom nektek mint pasi,egészen egyszerűen RÖHEJES és SZÁNALMAS .
Valahol egyet is értek veled, de remélem azt is érzed, hogy hülye vagy. :D
NEKED nem tetszik. Az a te bajod. Olyan csajt keress magadnak, aki nem visel műkörmöt és kész. Bizonyára te sem úgy éled az életed, hogy az mindenkinek tökéletesen megfeleljen...? Kapirgálj inkább a saját kertedben. :D
De nőként én sem értem amúgy minek, épp ezért nem is csináltatok. De nem különösebben foglalkoztat, másnak milyen a körme. Ami nevetséges, az inkább a facebookra posztolgatás, miért gondolja bárki is, hogy képet akarok a hülye körméről nézegetni...? Úgy érzi, ez egy olyan fontos momentum az életében, amit feltétlenül meg kell osztani minden ismerősével...? Szomorú élete lehet. :D
A magassarkú azért a legtöbb heteró pasinak bejön. Ha valaki tud benne menni, nem nyafog, hogy fááááj a lába, és megfelelő alkalomra veszi fel, akkor nem tudom mi vele a gondod, a többi esetben megértem, hogy zavar a dolog. :D
A nők nem maguknak sminkelik magukat, hanem egymással versenyeznek. Ezért járnak fitneszre, ezért hordanak magassarkút, és ezért csináltatnak műkörmöt.
Ha pedig ebből kifolyólag r_bancnak nézzük őket, akkor hisztiznek. Ilyenek a nők.
Persze sok nő járatja a száját, hogy ők milyen csinosak, meg jól néznek ki. De egyet hagyj áruljak el barátom ezzel csak a felszínes pasikat lehet elkápráztatni.
A nőiesség belülről fakad, ahogy a férfiasság is. És ezt kivülről lehet erősíteni, normális módon. Pici smink egy egy jól megcsinált frizura, igényes ruha.
Ám azok a nők, akik magassarkúban járnak, hatalmas körmökkel, megpróbálják eltakarni a belülről hiányzó nőiességet. Aztán jön a plasztikai műtét stb.
Az ilyen nőkkel nem szabad kezdeni, mert lelki sérültek. Rengeteg normális nő van, akik tudja, hol az egyensúly.
Volt egy kolléganőm, 120 kilós volt 53 éves. Mégis olyan kisugárzása volt, hogy az összes férfit magába bolondította. Jó humora volt, és mindig 35 év alatti férfikkal járt. Neki nem volt műkörme, viszont rengeteg férfi imádta. És nagyon jól öltözködött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!