Miért költenek egyes csajok sok pénzt olyan dolgokra, amikből olcsón is vannak jók?
Mondjuk alapozóból, szempillaspirálból és parfümből megértem, h jobb a drága, de mondjuk szájfény?
Miért jobb a 3-4000Ft-os, pl Artdeco, mint mondjuk az Essence vagy a Miss Sporty?
Ugyanez az ajakápoló is. Miért jobb a The Body Shop vagy a Lush, mint mondjuk a patikában kaphatóak, vagy a Bebe?
(Direkt nem 100Ft-os és high end márkákat állítottam szembe)
Mert lehet h az vált be nekik...olyat minek vegyen az ember,ami nem vált be neki,akármennyire is olcsó!
Pl.én a hagyományos szappanokat utálom,nem vált be nekem inkább fizetek többet de olyanért amit házilag csinálnak,mivel az vált be!
Hiába drága,nem érdekel!Sminkek is éppúgy ugyan ilyenek!Aki megteheti az olyat vásároljon amit bír a bőre
Én pont a szájfénnyel voltam így, hogy jó az olcsó is. Az Essence-ből próbáltam többet, az XXXL izék egész jók, a Stay With Me ragacsos, a tubusos szörnyű. A Miss Sporty-tól egyet vettem, használhatatlan volt, a szám is összeragadt tőle szinte. A Lovely-tól is 1 volt meg, az nem volt rossz, de mint az Essence, gyakorlatilag színe az 0 volt, meg nem is volt tartós. Múltkor próbáltam a kezemen egy Max Factort, kb. 1000x pigmentáltabb volt, és olyan bársonyos érzetet adott, egyáltalán nem volt ragacsos. Inkább megveszem ezt (amint megyek a dm-be) 3x annyiért. Mondjuk a NYC-t nem próbáltam, annak még adok egy esélyt.
Igazából tapasztalatom szerint az alapozót leszámítva mindenből lehet olcsót és jót kifogni, de én azt szoktam nézni, hogy egy rúzst is használok vagy 2 évig, akkor meg már olyat veszek, ami tényleg jó. És a drágább termékek között nagyobb rá az esély, hogy jó lesz. Úgy vettem észre, hogy nem éri meg az olcsókkal addig kísérletezni, amíg megtalálod a jót, mert ami elmegy a becsúszott és aztán el nem használt rossz termékekre, abból megveheted a drágábbat, ami valószínűleg jobb.
Én mondjuk amit leginkább nem értek, hogy miért kell a többezreset megvenni belőle, az a tusfürdő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!