Miért költenek a nők MŰkörömre? Mire jó? Mi haszna van?
Én személy szerint sosem voltam az a tipikus csajszi!Jó a hajam ugye folyamatosan festve van/volt/lesz a szemem is festem,de azon kívül mindig fekete körmökkel jártam(stílusomnál fogva),de egy barátnőm nyáron felépítette nekem zselével,mondjuk sosem volt erős körmöm!
Megtetszett,megrendeltem hozzá mindent,neten utána néztem hogy kell és mit kell!Most már nem csak saját magamnak,másoknak is készítem,lassan kezdem a tanfolyamot!
Én tavaly rakattam fel elöször, karácsonykor, de a nagytakaritásnál letört..nah most vettem rá magam 1 év után egy újra..
én nekem azért KELL mert folyamatosan letörik, KETTÉVÁLIK, betörik az igazi...
nem olyan hegyes boszorkánykarmok, nem is km-es, de nagyon szép szerintem, és így legalább nem fáj minden 2. héten mert betörik a sajátom..
Bár kicsit drágállom, de se nem iszok, se nem dohányzok , akkor legalább ennyi "luxuscikket" megengedek magamnak...
OhhHHhH te jó ég...Ezerszer bocsánat,de egyáltalán nem a férfiaknak akarnak tetszeni hanem maguknak,és ponthogy a többi nőnek.
Életemben nem hordtam műkörmöt,de ezt még én is tudom.Ha én műkörmöt tetetnék azért tenném mert tetszik,vagy hogy kérkedjek vele a barátnőimnek.Csak azok tetetnek műkörmöt a pasik miatt,mert azt HISZIK szegények,hogy ez mindegyiknek bejön.Ergó semmit sem értenek a másik nemhez.
Mindennek a világon van haszna(Vazze'...)(amit már leírtak+)
PÉÉÉÉNZ!!!
PÉNZT HOZ A HÁZOOOOOOZ!!!NAGY ÜZLET A MŰKÖRÖÖÖÖM!
A focinézésnek mi értelme,haszna van?
-Szórakozás+pénz a jegyekért.
A műkörömnek?
-Gyönyörködtet+segít a problémákon+elfedi a csúnya körmöt+pénz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!