Csajok na ezt válaszoljátok meg?
Ma jutottam el arra a pontra,hogy megkérdezzem hogy mi a francnak csináltattok ilyen idióta műkörmöt ?
Szerintetek ez vonzó ? vagy divatos ? hát elárulom nektek mint pasi,egészen egyszerűen RÖHEJES és SZÁNALMAS .
XD csak azért tettem fel a kérdést,mert facebookon az egyik "ismerősöm" ( persze csaj ) felrakott egy képet,és kérdezte hogy " na milyen lett ? "
hát nem sokon múlott hogy megírjam neki a véleményemet róla.
javítsatok ki ha tévedek,de szerintem csak azért csináljátok ezt mert szerintetek ez érdekel minket pasikat.
jaaaa,és akkor van ez a másik idiótaság is hogy olyan magassarkú van rajtatok,hogy azt öröm nézni.
de csak azért mert minden második lépésnél majdnem elestek XD
Második vagyok:
ami a magassarkút illeti, egy csinos darab, amit tud az illető viselni (illetve járni benne), abromi dögös tud lenni.:D
18/L
"hát nem sokon múlott hogy megírjam neki a véleményemet róla. "
hallod írd meg! ha akkora nagy férfi vagy, akkor ne itt pattogj kisöreg :D
képzeld el h valaki szerint szép, divatos és akár vonzó. és igen egyrészt a magunk szórakozására és ízlésére is csináljuk. és képzeld el senkit se érdekel a te véleményed :D
abba nem gondoltál bele, hogy valakinek nagyon rossz a körme, szakadozik, és pluszba még aktív munkát végez vele, mondjuk mert naponta mosogat és takarít, akkor neki már ne is lehessen szép a keze?
mert azt ne mondd már nekem h a beszakadt, csontig lerágott köröm szebb mint bármilyen műköröm mer akkor inkább te vagy a fura....
ennyi erővel mi is megkérdezhetnénk, h minek borotválkoztok, mert hiszen a borosta sokkal férfiasabb, meg h minek zselézitek a hajatokat, mert ragacsos, hülyén néz ki és még korpás is leszel? csak én mondjuk nem teszem mert tudom h mindenkinek más az ízlése és van aki úgy látja magát szépnek.
szóval inkább te vagy röhejes, mert nem vagy képes felfogni h nem te vagy az aki a világnak megmondja h mi néz ki jól és mi nem......
Némileg egyetértek az utolsóval.
Nekem se tetszik a műköröm,de nem b*szom le akinek van..magánügy.
A magassarkú meg nagyon szexi.
18/F
7-essel egyet értek.
Ugyanis a kérdéssel kicsit mellélőttél, nem beszélhetsz az egész férfi társadalom nevében, mert nekem például tetszik.
Persze az ízléses fajta, az se baj ha mondjuk kicsit hosszabb, csak túl csicsás ne legyen. Barátnőmnek van és jól néz ki.
És amúgy állati jó amikor karmolásznak vele, bár ez nyilván nem az esztétikumhoz tartozik.
Azzal meg egyetértek, hogy a lerágott, lekopott, stb körömnél ezerszer jobb. Igényes hatást kelt.
a magassarkúval meg végképp nemtom mi bajod, sztem nőies és jól néz ki a csajokon.
De amúgy lényegében sztem olyan 12-14 éves lehetsz, ők vannak annyira ellene az ilyeneknek. Esetleg csak valami ultrakonzervatív körből jössz. Meg ez a beszólogatás se túl nagy érettségre vall. Idővel majd megszokod h a nők szeretnek nőiesek lenni, igényesen ápoltan kinézni, meg rájössz h nem körülötted forog a világ :D
22/F
Szerintem kerüld el az agyhalott házimunkát
kerülõ,emeletes cipõben ingóbingó,csak a bu
lizásnak élõ csajokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!