Csajok, nok! Oszinten valaszoljatok legyszi; ha az egyik baratnotoknek tobb ruhaja, cipoje, felsoje. Van, mint nektek, akkor nem vagytok kicsit irigyek? Valamint mit ereztek ilyenkor, mire gondoltok?
Jajjj, miért lennék? Bár, lehet, hogy a 14 évesseknél ez így működik, de 20-on felül azért talán már nem.
22L
de én nagyonis X) , persze nem vagyok rá büszke
ilyenkor azt érzem, hogy el kell mennem vásárolni, de mikor meglátom a árakat?! 'challenge accepted, aki szép, az kevéés ruhából is szép'
Hát őszintén én még soha nem gondolkoztam ezen ,hogy valakinek több-e a ruhája vagy sem mert nem ezt nézem... DE ha olyan helyzetbe lennék ,hogy nagyon vágynék azokra a dolgokra ami neki van ,de nekem nem adatik meg akkor lehet az lennék egy kicsit.
De az a legfontosabb ,hogy valaki lehet 100x stílusosabb jól öltözöttebb hogy nincs annyi keret rá. Csak a megfelelő ruhadarabokat kell összekombinálni és persze a stílusodnak megfelelően öltözködni :)
Az egyik ismerősömnek 200-300 felsője van, még nekem csak 30-40 de nem zavar. Jól kombinálhatóak a ruháim akkor is, ha nem lehet belőlük ellátni egy egész üzletet.
18/L
Őszintén? Igen, az vagyok =D
De nem az a na,basszus,hulljonaribi-féle irigység ez, inkább amolyan jaj-miért-nem-én-láttam-meg-ezt-a-fölsőt-előbb-na-mindegy-úgyis-kölcsönkérem-irigység. Az egyik szobatársam ilyen, van egy vagonnyi ruhája, és mindig csorgatom a nyálam utána, mert ő egyszerűen képes olyan dolgokat találni az üzletekben, amit halandó szem nem láthat (a mai napig nem tudom, honnan van ez az emberfeletti képessége). De igazából mindig kölcsön adja a ruháit nekünk, folyik a szobában a csere-bere, szóval annyira nincs is min irigykedni, mert valamilyen szinten az egész "közös", vagy hogy mondjam. Éljen a kolesz =D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!