Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csajok, nok! Oszinten valaszol...

Csajok, nok! Oszinten valaszoljatok legyszi; ha az egyik baratnotoknek tobb ruhaja, cipoje, felsoje. Van, mint nektek, akkor nem vagytok kicsit irigyek? Valamint mit ereztek ilyenkor, mire gondoltok?

Figyelt kérdés
2012. aug. 29. 20:24
 1/10 anonim ***** válasza:
95%

Jajjj, miért lennék? Bár, lehet, hogy a 14 évesseknél ez így működik, de 20-on felül azért talán már nem.

22L

2012. aug. 29. 20:27
 2/10 anonim ***** válasza:

de én nagyonis X) , persze nem vagyok rá büszke

ilyenkor azt érzem, hogy el kell mennem vásárolni, de mikor meglátom a árakat?! 'challenge accepted, aki szép, az kevéés ruhából is szép'

2012. aug. 29. 20:28
 3/10 anonim ***** válasza:

Hát őszintén én még soha nem gondolkoztam ezen ,hogy valakinek több-e a ruhája vagy sem mert nem ezt nézem... DE ha olyan helyzetbe lennék ,hogy nagyon vágynék azokra a dolgokra ami neki van ,de nekem nem adatik meg akkor lehet az lennék egy kicsit.

De az a legfontosabb ,hogy valaki lehet 100x stílusosabb jól öltözöttebb hogy nincs annyi keret rá. Csak a megfelelő ruhadarabokat kell összekombinálni és persze a stílusodnak megfelelően öltözködni :)

2012. aug. 29. 20:29
 4/10 anonim ***** válasza:
*az
2012. aug. 29. 20:29
 5/10 anonim ***** válasza:

Az egyik ismerősömnek 200-300 felsője van, még nekem csak 30-40 de nem zavar. Jól kombinálhatóak a ruháim akkor is, ha nem lehet belőlük ellátni egy egész üzletet.

18/L

2012. aug. 29. 20:37
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén? Igen, az vagyok =D

De nem az a na,basszus,hulljonaribi-féle irigység ez, inkább amolyan jaj-miért-nem-én-láttam-meg-ezt-a-fölsőt-előbb-na-mindegy-úgyis-kölcsönkérem-irigység. Az egyik szobatársam ilyen, van egy vagonnyi ruhája, és mindig csorgatom a nyálam utána, mert ő egyszerűen képes olyan dolgokat találni az üzletekben, amit halandó szem nem láthat (a mai napig nem tudom, honnan van ez az emberfeletti képessége). De igazából mindig kölcsön adja a ruháit nekünk, folyik a szobában a csere-bere, szóval annyira nincs is min irigykedni, mert valamilyen szinten az egész "közös", vagy hogy mondjam. Éljen a kolesz =D

2012. aug. 29. 23:03
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem nem vagyok az.Miért is lennék?? Amúgy is teljesen más a stílusunk a legjobb barátnőmmel de ha egyforma lenne akkor se lennék az.Én is vehetek majd később olyan dolgokat amik neki fognak tetszeni ,vagy lehet majd több ruhám amit persze hordok is és nem csak azért veszem meg mert divatos (mondjuk egyáltalán nem öltözök divatosan) és csinos.(14L)
2012. aug. 29. 23:10
 8/10 anonim ***** válasza:
Voltam irigy, de azóta már több okból sem barátkozom vele. Nagyon rossz volt, mert őt az egész család dugdosta pénzzel napi szinten, én meg szülinapomra kaptam 2-3 ezer forintot, hogy abból ruházkodjak egy évig. Most is: egy állásinterjúra nem tudnék elmenni, mert nincsenek ruháim.
2012. aug. 29. 23:38
 9/10 anonim ***** válasza:
nem vagyok irigy, és nem vagyok 12 éves sem h ilyenekkel foglalkozzak...
2012. aug. 30. 00:08
 10/10 anonim ***** válasza:

Kinőttem ebből :)

18L

2012. szept. 1. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!