Vlisa kérdése:
Srácok! Szeplőkről mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Szerintetek az szép ha egy lány szeplős? Nem ez egész teste csak a válla és az arca.2012. aug. 6. 16:11
1/11 anonim válasza:
Én speciel imádom,de komolyan:))
2/11 A kérdező kommentje:
Attól féltem a legtöbb válasz negatív lesz de ennek örülök.:)
2012. aug. 6. 16:15
3/11 anonim válasza:
Hát engem nem zavar ha szép az arc küldesz képet az arcodról és akkor megtudom jobban mondani :D 16f
4/11 anonim válasza:
Igen. az arctól függ, ha szép arcod van akkor a szeplő lényegtelen, de ezt megoldhatod plasztika sebészel is ha nagyon zavar... :)
5/11 anonim válasza:
Én még nemláttam csúnya szeplős lányt.Gyönyörűek!!!
6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommenteket. :))
2012. aug. 6. 18:15
7/11 anonim válasza:
Van akinek jól áll, van akinek kifejezetten hátrányos. Általában azért jól áll. :)
8/11 anonim válasza:
Én sem láttam még csúnya szeplős lányt...:)
Nagyon beléjük tudok esni :D
9/11 anonim válasza:
Aki szeplős mindig azt hiszi, hogy az emberek szerint csúnya/ciki pedig egyáltalán nem. :)
Fogszabályzóval is ugyanígy vannak :D
10/11 anonim válasza:
Szeplős lányok are sexis! :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!