Csajok, ti hányat fújtok a parfümötökből és hová?
Én hármat szoktam: a fülem mögé, a nyakamhoz és egyet a felsőmre. De mégsem érzik rajtam soha :S A tesóm ugyanabból az illatból sokkal többet fújhat magára de ő már túlzásba viszi mert nagy illatfelhő van körülötte.
Hány fújással érhetném el az optimális hatást? Vagy rossz helyre fújok és elpárolog? :S Annyi emberen érezni az utcán a parfümöt, csak rajtam nem :S
Ez függ a parfüm minőségétől, a bőrtípustól, páratartalomtól...
Saját magadon kevésbé érzed, mert az állandó ingerhez hozzászokik az orr. Olyan ez, mint amikor a sütés kezdetétől fogva a konyhában vagy, nem tűnik fel, de ha akor érsz haza amikor kész a süti megcsap az illat...
Én hétköznapra csak hajmosás után a hajamba, bulizás előtt nyakra, csuklóra szoktam. Azért nem fül mögé, mert sok fülbevalót, piercinget hordok.
Többnyire egyszer a csuklómra, majd a két csuklóm összedörzsölöm, és így kenem be a fülem mögött is. Igazából ennyi elég ahhoz, hogy anya szerint sok legyen :D. Szerintem pont jó, ha erősebbet akarok pl. társaságban akkor kétszer fújok ugyanilyen módon (akkor már én is érzem magamon).
Amikor első néhány alkalommal használok egy parfümöt akkor napközben is érzem ennyitől az illatot. Ha megszokod nem fogod magadon már érezni, csak ha megszagolod magad ott ahova fújtad. Én a csuklómon így le is tudom ellenőrizni, és tényleg lehet érezni. Szerintem ne fújj túl sokszor, mert lehet te megszoktad de körülötted az emberek érezni fogják.
Nekem ez a tapasztalatom :) Lancome parfümöt használok, ez biztos erősebb mint az olcsóbb edt-k, amiket használtam pl. mexx.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!