Csajok! Szerintetek illene ez a smink a ruhámhoz?
Figyelt kérdés
Ezt szeretném a szememre felkenni: [link]
Egy nude sminket szeretnék, amivel jól nézhetek ki, de mégsem túlzás mert nappal lesz a progi.
De itt jön ami miatt nem vagyok biztos benne: A felsőm lila lesz, kék lesz a nadrágom (farmer) és a körmeim is kékre vannak festve.
Mehet még így a barna szemhéjpúder? Kékre nem akarom festeni a szememet :S
2013. nov. 9. 17:23
1/6 anonim válasza:
Kék köröm, lila felső? Már nem jó. :/
Fesd á a körmöd lilára, vagy barnára, esetleg feketére.. és ahhoz már mehet ez a smink! :)
2/6 A kérdező kommentje:
Nem megy a kékhez a lila? :O Bár a körmömet nem szoktam kékre festeni, de a farmeremhez gyakran veszem fel ezt a lila felsőt.
2013. nov. 9. 18:00
3/6 anonim válasza:
szerintem ezzel nincsen semmi probléma, öltözz fel úgy, ahogy szeretnél, és ahogy neked tetszik!:)
4/6 anonim válasza:
Hát én ugyanezt a szemhéjpúdert vettem, hogy milyen szép lesz, de kb semmi sem látszik, nem éri meg.
5/6 A kérdező kommentje:
Végül nem tettem fel, csak szempillaspirált :)
Hát uccsó még én sem próbáltam ki, de ha tényleg ennyire nem pigmentált akkor jól befürödtünk vele!
2013. nov. 10. 18:00
6/6 anonim válasza:
A felső réteg még szép fényes, utána meg nem :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!