Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Csajok, ti szeretitek a...

Csajok, ti szeretitek a szájfényeket?

Figyelt kérdés

Én eddig imádtam őket, de tegnap pont puszit kellett adnom valakinek, és szinte hozzáragadtam. Azóta azon gondolkozom hogy talán el kéne hagynom a használatát mert milyen rossz lehet már a másiknak hogy valaki összeragacsozza :S

Ha rúzst használnék akkor már nem lennék ilyen ragacsos? Eddig csak szájfényeim voltak.

2013. szept. 8. 16:28
 1/6 anonim ***** válasza:

Én nagyon nem.

A rúzsokat sem pártolom.

Csak ilyet használok,valahol az ajakápoló és a rúzs között van:

[link]

Egyébként a rúzsok is nyomot tudnak hagyni, szóval puszit adni azzal is "veszélyes".

2013. szept. 8. 17:02
 2/6 anonim ***** válasza:

Én IMÁDOM a szájfényeket!

És a rúzzsal is összekened csak akkor nem csillámos , fényes lesz hanem piros, lila , rózsaszín. És az jobban nyomot hagy.

2013. szept. 8. 18:26
 3/6 anonim ***** válasza:
Régebben nagyon szerettem, de már annyira nem vagyok oda értük. Most is néha használok, de inkább a rúzsokat kezdtem pártolni. Legtöbbször mondjuk azokat is hanyagolom, és sima színtelen ajakápolót használok. Inkább a szemem szoktam jobban festeni.
2013. szept. 8. 19:13
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem is az a bajom a szájfényekkel, hogyragadnak. Hosszú a hajam, egy kis szellő, és mar beleragadt pár szál a szájfénybe. Amit szintén nem szeretek benne, hogy hamar csomósodik a szám sarkában, akármelyiket vettem eddig, midnegyiknél ezt tapasztaltam. Úgyhogy én rúzs párti vagyok! :)
2013. szept. 8. 22:23
 5/6 anonim ***** válasza:
Én szeretem alapvetően, hétköznapra megvan a jól bevált kis halvány szájfényem és kb ennyiben kimerül a dolog. :D Van pár feltűnőbb is, 1-1 buliba oké, randira meg nem igazán használok ilyesmit. Máshol meg nem puszilgatok embereket. :D A rúzsokat nem igazán szeretem, sajnos könnyen kiszárad a szám, cserepesedik, és még ha reggel szép is volt, mikor felkentem, két óra után borzasztóan mutat. :/ Szájfényeknél nincs ilyen, jó fajtát használok, ami hidratál is. :)
2013. szept. 8. 22:31
 6/6 anonim ***** válasza:

Nagyon utálom őket.

Csak az alapozószínű szájfényt viselem el,mert nekem nem állnak jól az élénk színek:((

2013. szept. 10. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!