Hány ajakápolótok van? Milyen fajták, melyiket szeretitek, és melyiket nem?
Avon, méhpempős - király! imádom
Balea gyöngyházfényű - nem olyan jó, túlságosan gyöngyházas :-)
Carmex van, az egyetlen ami normálisan hidratál.
Van még Babe, Blistex málnás, Labello meggyes, Balea, de ezek mind nem érnek semmit szóval használhatatlan.
Lip Smackerből Coca-Colásom is van, ez sem hidratál túlságosan de használható amikor nem kell extra védelem, pl nyáron.
Labello Oliva&Lemon és Hydro Care - ebből ez a jobb.
És ma vettem Sprite-sat, de ez nagyon fehér de jó az illata :D
Én is ajakápoló-mániás vagyok, rengeteget próbáltam már.
Amik beváltak:
Labello Milk & Honey
Labello Olive & Lemon
Labello Camomille & Calendula
Labello Hydro Care
Labello Vitamin Shake (mindkét íz)
Lip Smacker Coca Cola (sima, vaníliás, meggyes)
Lip Smacker Sprite
Lip Smacker Fanta Orange
Oriflame Essentials E-Vitaminnal
Himalaya Herbals Kakaóvajas
Alverde Vaníliavirág és Mandarin
Forever Living Products Aloe Lips
Sebamed Baby Lip Balm
Garnier Skin Naturals Velvet
Ami sajnos nem vállt be:
Labello Classic
Labello Strawberry, Cherry, Dragonfruit, Pink Guava, Soft Rose
Labello Pearl & Shine
Terra Naturi Fényhatású
Blistex Málna és Limonádé
Carmex
A színtelenek a kedvenceim, a színesek közül csak a Labello Vitamin Shake vállt be.
Van egy balea sensitive és egy balea young dinnyés. A sensitive olyan furcsa, egynek elmegy, de nem igazán szeretem. A dinnyés sem olyan jó, mert ez meg mintha valami filmréteget képezne a számon és ez nagyon rossz érzés.
Ezenkívül most fogyott el egy sima blistex, ezzel az a problémám, hogy megveszem, az első pár alkalommal nagyon jól hidratál, kellemes érzés viselni stb. de idővel szinte meg sem érzem a hatását.
Most deßa Q10-es ajakápolót használok, ezt coopban vettem és eddig nagyon jónak bizonyul. Egy nap 2x bőven elég használni, kellemes viselet, nagyon jól ápol és hidratál.
A labellok egyáltalán nem váltak be, legközelebb pedig a carmexet fogom kipróbálni. :)
Köszi a válaszokat!
Én most használok 2 Oriflame univerzális balzsamot (sima és meggyes) ajakápolóként, ezek tök jók, csak nem szeretek a tégelyben turkálni. Van még ugyanez, az Oriflame univerzális ajakbalzsam, a rúzs formájú. Ez a kedvencem, a legjobb. Nagyon szeretem még az Isana Intensivet, ez is nagyon jól hidratál. A Blistexből az a masszírozós van, Labelloból a Classic, ezekért annyira nem rajongok.
Próbáltam én is a Balea gyöngyházfényűt, de ez hülyén is nézett ki, meg inkább szárít, mint ápol, úgyhogy kidobtam.
Legközelebb én is a Carmexet veszem meg, csak eddig ódzkodtam tőle, mert szerintem annyira ronda a csomagolása, valamilyen rovarirtóra emlékeztet, talán a Chemotoxra. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!