Ti szeretitek magatokat sminkelni? Ha igen, mennyire és hogyan, valamint hordtok-e ékszereket, és ha igen, miket szerettek a legjobban viselni?
Én nem mondanám, hogy szeretem magam sminkelni, inkább úgy fogalmaznék, hogy mivel kell, ezért megcsinálom, de nem probléma.
Alapozót, púdert használok az arcomra, szemöldökömet igazítom kicsit helyre, tussal kihúzom a szemem és szempillaspirál. Alsó vízvonalra szoktam fehér ceruzát használni.
Ékszerek... nagyon nagyon néha veszek fel valamit. Amit felváltva hordok, ha veszek fel ékszert: egy egeres gyűrű, vagy nagyon ritkán egy óra, de tudod olyan fajta, amit többször kell a csuklódra tekerni. Viszont mindig van egy hajgumi a kezemen, biztos ami biztos. :)
18/L
Én nagyon szeretem magam, a hétköznapi sminkem egyszerű alapozó + púder(ezt néha elhagyom) + pirosító + spirál, "extrább" sminket is szeretek csinálni, de mivel ritkán van alkalmam, így inkább csak gyakorlásként, uncsi délutánokon szórakozok vele.
Az ékszereket is nagyon szeretem, főleg a fülbevalókat (jelenlegi kedvencem egy Eiffel-tornyot mintázó kis függő) és a nyakláncokat. A karkötőket nem nagyon szeretem, de van egy órám, amit imádok és mindig rajtam van.
Én inkább a nyakláncokat szeretem hordani. De most szeretnék fülbevalót, órát. Szerintem a nyaklánc nagyon tetszetős, főleg ha arany, aztán valami kis "figura" van rajta. Nekem aranyszínű a nyakláncom, és egy focilabda van rajta. Mindig nézegettek, hogy milyen jó. De van fehér színű madzagos rózsafüzérem, nem olyan rossz, imádom hordani, mert ha C.Ronaldo felveheti, akkor én miért ne? És nagyon tetszik, aztán másoknak is bejön. Órát most szeretnék, ami nagyon elegáns, divatos, menő feelinget. Mert az egy egyéniséget is jelent. Fülbevalót most akarok lövetni, mert egy Beckham féle 4 szögletes, vagy egy kis kör alakú fülbevaló, nagyon megnyomhatja a kisugárzást, ami nem jöhet rosszul, mint fiúnak.
Én nem sminkelem magam. Szemöldököt szedem, reggel bealapozom magam, mint minden tinédzsernek vannak pattanásai, de ez aránylag eltünteti. Nem kenek rá 32432réteget, csak 2-3 réteg, ami aránylag elég is. 17/F
ékszert csak 3 gyűrűt, nyakláncot és órát.
Sminkben meg természeteset minden nap, korrektor, púder, pirosító, szájfény, ceruza és spirál. Alkalomra színesebbet, hétköznapra csak barna-rózsaszínt a szemen-szájon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!