Ti megveszitek a DM-ben/Rossmannban leárazott szájfényeket és egyéb kozmetikumokat?
Egész jó áron adják őket, bár én ezt egy kis fenntartással kezelem. Más árut ugye akkor áraznak le ha már nemsokára lejárna a szavatosságuk vagy már olyan sokan próbálták / hibás esetleg hogy nem lehet eladni teljes áron.
Ti mit gondoltok erről? Láttam egy két jó cuccot, de nem merem őket megvenni.
Előtte alaposan ellenőrzöm. Sajnos ezek nincsenek mind leragasztva így mindenki fia borja próbálgatja a kezén,száján stb.
Csak olyat veszek amin látom hogy még nem volt kibontva,vagy le van ragasztva. Bár utólag is le lehet ragasztani.
Nem szívesen veszem meg én se,nem akarok herpeszt,vagy valamilyen fertőzést elkapni.
Igen inkább körömlakkokat szoktam így venni,vagy amin látom hogy nem 50x van áttekerve tixóval,tehát nem gyári a ragasztás.
Nem éri meg kockáztatni,higyjétek el.
Egyszer biztonsági őr szólt rám,hogy a tesztert csak kézfejen próbáljam mert mindenféle cigány beszokott járni ide és a fejükre kenik.
Utolsó hozzászóló az szép lehetett ha a biztonsági őr szólt... Még egy ember aki cigány ellenes. jóbarátom lenne.
Mindegy is.. a lényeg pont egyik nap beszéltük osztálytársammal hogy szempillaspirált vett ő így ami bevolt csomósodva, tehát semmi sem kizárt sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!