Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Csajok, nektek hány darab van...

Csajok, nektek hány darab van az alábbi kozmetikai termékekből?

Figyelt kérdés

Sminkcuccok:

Nem sorolom fel mindet, mert mindenkinek más van

Arcápolási, testápolsái, hajápolási termékek:

Körömlakkok:

Ezekből mennyit használtok?

Melyik a kedvencetek?

Mire vágytok most a legjobban?

írhattok márkát is :)

Meg egy kort légyszi a végére

Mindenkit felpontozok :)

2014. jan. 1. 14:01
1 2
 1/14 anonim válasza:
100%

1Szemranckrem, 1testapolo, mindig 1-1 sampon balzsam. Jelenleg 4 lakk, mert azok hamar tonkremennek, higitgatni nem szoktam! :)

plusz az egyeb kozm cuccok, alapozo, ceruzak, tus, sminkpaletta.... rengeteg sminkcuccom van, ezt nem tudom felsorolni! :)az alapozo ami nalam alap, anelkul nem megyek utcara, az mindig ad egy kis arcszint, vagy bb krem. Szoliba nem jarok mar, mert igy 27 tol, minden rancmentes ev ajandek! :D

egy jo parfumre palyazok most, egy armani diamonds, vagy egy paco rabanne johet szoba, es csakis EREDETI! ;)

2014. jan. 1. 14:12
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

1 arctonikom, 2 testápolóm, 3 samponom van. Samponból a kedvencem a Garnier orchideás volt, de már nem kapható, azóta nincs favorit :(

Sminket, lakkot nem használok.

19/L

2014. jan. 1. 14:17
 3/14 anonim ***** válasza:

Szia:)

Sminkcuccok: nekem van pár szempillaspirálom; barna szemhéjfestéket szoktam használni(ha használok), mellé még egy szemceruza és egy színtelen ajakbalzsam van az én sminktáramban. én inkább a természetesség híve vagyok.:)

Arcápolási, testápolsái, hajápolási termékek: arctisztító tonik; vitaminos arckrém; arcpakolás

testápolóból sok van, de a kedvencem az ilyen olajos:) tusfürdőből pedig mindig válogatok, hogy milyen illatú legyen.:)

hajápolás:sampon; balzsam; hajvégápoló; hajfény spray;

Körömlakkok: van amikor rám jön a festegetés, ilyenkor rózsaszín árnyalataival, vagy a barna árnyalataival szoktam festeni; illetve arany köves lakkal díszíteni. máskor sima francia körmöm van.

sminkből nem használok sokat, csak a spirált.

testápolásnál kézkrémet használok gyakran; testápolót esténként.hajápolásnál pedig max a hajfénysprayt használom többet.

amit én úgy mindennaposan használok még az a parfüm.

ez a kedvencem: [link]

nagyjából ennyi lenne:)

16L

2014. jan. 1. 14:24
 4/14 anonim ***** válasza:
69%

88 színű sminkpaletta, 8 részes ezüstös sminkapaletta, lilás 4 színből álló paletta, barnás 6 színből álló paletta.

4 szempillaspirál.

2 szemhéjtus.

3 féle szemöldök ceruza.

1 fehér szemceruza.

2 korrektor.

4 féle púder.

2 féle alapozó

5 féle pirosító

4 szájfény

16 rúzs (megőrülök értük, mindig van rajtam)

2 szájkontúrceruza

5 csillámpor

3 testápoló

1 permetes testolaj

1 sminklemosó

4 féle arctonik

2 testradír

1 szemránckrém

3 féle hidratáló

1 paradicsomos maszk,tubusos(oriflame)

1 arcradír

2 pattanástalanító( bár évente 1x van.)

1 sampon

1 balzsam

2 hővédő

1 hajegyenesítő balzsam

1 göndörítő balzsam

2 hajhab

2 hajpakolás

1 szilikonos hajvégápoló

1 wax

Pár körömlakkom van csak, mert géllakot használok, amit magamnak csinálok.

Azokból 20 féle szín van, illetve a kevertek.

6 alapszínű akril festék.

18/L

Nem vagyok kis p icsa, akin minden nap 6 kiló smink van, alapozót ritkán használok pl.

Szeretek adni magamra! :)

2014. jan. 1. 15:06
 5/14 anonim ***** válasza:
1 szempillaspirál, 1 alapozó, vagy 3-4 testápoló, 2 arckém, vagy 15 körömlakk, 15/L
2014. jan. 1. 15:45
 6/14 anonim ***** válasza:
SMINKCUCCOK:2 db rúzs,1 hatos rózsaszín árnyalatiból álló paletta,3 szemceruza(két barna,az egyik vízálló,meg egy fekete),spirál,pirosító,szájfény.ARCÁPOLÁS,TESTÁPOLÁS:2 testápoló,4 arckrém,tonik,arctej,bőrradír,ajakápoló,sminklemosó.HAJÁPOLÁS:2 sampon,2 balzsam,Kallosnak a hajvégápoló elixírje.KÖRÖMLAKK:16 db.NYC,Catrice,Moyra,Maybelline márkák.Amit összességében mindennap használok az a spirál,meg a barna szemceruza,egy E-vitaminos arckrém,tonik,sminklemosó,ajakápoló(de csak ősszel-télen),valamint körömlakk is mindig van a körmömön.A parfümöt nem kérdezted,de azt is mindennap.:)KEDVENC:Ajakápoló,szemceruza,spirál,E-vitaminos arckrém.Legjobban most egy BB krém kéne,alapozó nem szükséges(hál'Istennek),de utálom ha olyan vörös az arcom,mint egy paradicsom.:D 15/L
2014. jan. 1. 15:45
 7/14 anonim ***** válasza:
1 szempillaspirál, 1 alapozó, 2 sampon, 1 hajbalzsam, 3-4 testápoló, vagy 15 körömlakk, a kék világítós körömlakk a kedvencem :D 15/L
2014. jan. 1. 15:57
 8/14 anonim ***** válasza:

Sminkcuccok: (amiket használok is)

2 szemhéjpúder (egyik szemöldökre)

1 szemöldökceruza (Essence fekete)

2 szempillaspirál (Miss Sporty, She)

2 rúzs, 2 szájfény (Essence, Manhattan)

2 alapozó (favorit a L'Oreal True Match)

2 púder (She, Rimmel)

1 zselés tus (Manhattan), 2 tollas tus (Essence)

2 szemceruza (Avonos nagyon jó)

1 korrektor (Essence)

Arcápolási, testápolási, hajápolási cuccok:

1 tusfürdő (Baba, Nivea, mikor mi)

1 sampon (Nivea Color Protect)

1 balzsam (-||-)

1 szárazsampon (Syoss zsírosodó hajra)

1 ilyen festett hajra való ápoló (Pantene)

3 az 1-ben arcpakolás-peeling gél (Balea)

Testápoló (Baba gabonás)

2 sminklemosó (Nivea, Avon)

Ide sorolom akkor a körömápolási dolgokat is: Körömerősítős lemosó (Essence), körömágypuhító (Lovely), körömerősítő szérum (Avon)

Körömlakkok: (amiket mostanában használok)

Manhattan körömerősítő alaplakk

2 fedőlakk (Miss Sporty, Mahnattan)

Színek: fekete, piros, nude, kék, korall (Catrice, NYC)

Miss Sporty francia lakk

Ezek közül a kedvencem a L'Oreal alapozó és a Catrice limitált kiadású nude lakkja.

Legjobban most egy NYX korrektorra vagy egy NYC szemhéjtusra vágyom.

16/L

2014. jan. 1. 16:23
 9/14 anonim ***** válasza:

Sminkcuccok:

Alapozó 2, CC krém 2, korrektor 3, púder 2, szemhéjalap 1, szemceruza 3, szempillaspirál 3, szemhéjpúder: 24-es MUA, 2 db 12-es Sleek, 1 Essence 6-os, 1 négyes, 1 2-es paletta; pirosító 2, szájfény 1, rúzs 4, ajakbalzsam 4 (abból 3 egyforma), ajakstick 1.

Arcápolók:

1 arclemosó gél, 3 hidratáló, 1 szemkörnyékápoló, 2 tonik, 1 micellás víz, 2 cs. sminklemosó kendő.

Testápolás:

7-8 tusfürdő, 4 testápoló, 3 kézkrém, 2 borotvazselé.

Hajápolók:

3-4 sampon, 1 balzsam, 4 kifésülő spray, 2 szérum.

Körömlakk:

8-9 talán amit használok.

Szinte mindent használok, egyedül a tusfürdő meg a testápoló, amit mindig csak 1-et, aztán ha elfogy megkezdem a következőt.

Valami jó parfümöt szeretnék (van mondjuk 5, mindegyik jó illatú, de valahogy egyik sem az én illatom), de nincs konkrét, amit kinéztem. Meg kontúrozáshoz valami púdert, de sajnos nem nagyon találok olyat, ami matt és hideg szürkésbarna árnyalatú.

24/L

2014. jan. 1. 16:26
 10/14 anonim ***** válasza:
Nekem egyedül tusfürdőből van sok, azt mindig megveszem ha tetszik az illata, mondván úgyis elfogy és nem is drága. Néha 6-8 is van a kád szélén.
2014. jan. 1. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!