Csajok, nektek hány darab van az alábbi kozmetikai termékekből?
Sminkcuccok:
Nem sorolom fel mindet, mert mindenkinek más van
Arcápolási, testápolsái, hajápolási termékek:
Körömlakkok:
Ezekből mennyit használtok?
Melyik a kedvencetek?
Mire vágytok most a legjobban?
írhattok márkát is :)
Meg egy kort légyszi a végére
Mindenkit felpontozok :)
2 szempillaspirál, 1 szemöldökceruza, 1 szájfény, 1 rúzs, 2 ajakápoló, 1 színezett hidratáló, 2 arckrém, 2 tusfürdő, 3 testpermet, kb. 5 parfüm, kb. 15-20 db körömlakk, 1 sampon, 1 balzsam, 2 hővédő, 1 hajvégápoló, 1 2dl-es ricinusolaj, 1 arctonik, 2 arcpakolás
hűű több nem juteszembe :D 14/L
Sminkcuccok: most nincs alapozóm helyette maybelline és gargnier BB krém, szemhéjpúder van sokféle + egy 90 színű paletta, ecsetek: 14 részes készlet + 2 árnyaló ecset, barna és fekete szemceruza, gél tus, maybelline spirál, 5 féle rúzs. Van vagy 70 különböző színű körömlakkom (tudom.. egy időben színes mintásra festettem a körmöm, de ha csak 1 szín kellett akkor olcsóbbat vettem)
Ebből nekem a maybelline spirál az egyik kedvencem mindig olyat veszek, kaptam ajándékba egy chanel rúzst bordót nagyon vékonyan szép rózsaszín azt is nagyon szeretem. Szintén ajándék volt a gél tus, de arra már régóta vágytam. Most csak egy rendes folyékony korrektort akarok.
Arc, test, haj: ilcsi meggy-kökény arckrém, neutrogena testápoló, yves rocher testápoló radír és tusfürdő, nivea arclemosó tej, garnier 3in1 arclemosó. Lacome trésor in love parfüm. Az ajakápolóm most egy házi készítésű shea vajas, illetve van egy yves rocher vanília is.
Ebből mind kedvencem, az yves rocher termékek karácsonyi ajándékok voltak, de nagyon tetszenek mert az is természetes. A többi olyan, hogy évek óta ezeket veszem mert ezek váltak be.
Korábban mindig hiányoltam valamit a kozmetikai dolgokból, de mostmár sok is van, mert egy ideje sokat kaptam ajándékba mivel tudják, hogy ez a "hobbim". A kedvenc márkáim: yves rocher, neutrogena, maybelline, nivea.
Nem egész 20 nap múlva leszek 22 :D.
22 vagyok.
Na, Miss Igénytelen is megérkezett hozzátok...
Sminkek:
1 Korrektor
1. Krémes alapozó
2 Féle pirosító
2 Szempillaspirál
1 Szemtus
Megszámlálhatatlan mennyiségű szemceruza
Megszámlálhatatlan mennyiségű szájfény
1 Rúzs
Arc és testápolási kenceficéket nem használok, nincs rá szükségem.
Hajápolás: Balzsam, Sampon, amit anyukám hoz a Rossmannból.
Megszámlálhatatlan mennyiségű körömlakk, barna, kék, zöldeskék, lila, rózsaszín, piros, fekete, szürke, barna, metálszínű, gyöngyház, bézs, csillámos, átlátszó, fehér.
Ezekből mindet használom, azért írtam csak ezeket. Sminkcuccom még ezerféle van, de nem használom őket.
Inkább öltözködni szeretek.
17L
Köszi csajok! :)
Nekem nincs olyan sok, de azért leírom.
SMINK
2 szempillaspirál ( Maybelline Colossal, Rocket)
2 alapozó (Rimmel Stay Matte, Maybelline Affimat)
1 korrektor (Catrice Camouflage)
1 rúzs (L´oreal Caresse - Dating Coral)
1 szájfény (Artdeco Hot Chilli Lip Booster)
ARCÁPOLÁS:
2 arckrém (Garnier Goodbye Dry, Wake Me Up)
1 arclemosó (Garnier Pure Fruit)
1 sminkelmosó (Balea kétfázisú)
1 ajakápoló (The Body Shop Cocoa Butter Stick)
TESTÁPOLÁS:
1 tusfürdő (Mexx Wild)
1 testápoló (Mexx Wild)
1 kézkrém (Yves Rocher kakaó-málna)
HAJÁPOLÁS:
1 sampon (Gliss Kur Ultimate Repair)
1 hajpakolás (Gliss Kur Ultimate Repair)
1 fújós balzsam (Gliss Kur Ultimate Oil Elixir)
1 hővédő (L´oreal Hot Straight)
PARFÜMÖK:
Dolce & Gabbana Pour Femme
DKNY Be Deliciious
Mexx Wild
Mexx Very Wild
Van még pár cuccom, de azok otthon, ezeket szoktam használni.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!