Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hány darab szájfényetek...

Hány darab szájfényetek és/vagy rúzsotok van?

Figyelt kérdés

Nekem négy szájfényem és egy rúzsom, de szívem szerint vásárolnék még mert annyira imádom őket :D

Nektek?

2013. aug. 24. 22:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Két szájfény, két rúzs plusz egy ajakápoló.
2013. aug. 24. 22:13
 2/13 anonim ***** válasza:
egy se mert én nem használok.Nincs rá szügségem.A párom se szereti mert nem tud puszit adni :)
2013. aug. 24. 22:23
 3/13 anonim ***** válasza:
6 rúzs és 18 szájfény.
2013. aug. 24. 22:23
 4/13 anonim válasza:
Nem nagyon szeretem ezeket.De azért van nekem is 2db rúzsom.Egyik halványabb másik erősebb rózsaszínes árnyalatú.Mind a kettő változtatja a színét.Vagy erősebb vagy gyengébb színűre.
2013. aug. 24. 22:24
 5/13 anonim válasza:
0%

jujj énis nagyon szejetyem őkety :)

moszt éppeny vanyijija ijjatyú vany jajtyammmhhh

alázatos üdvözletem: Beniiiii:D

2013. aug. 24. 22:25
 6/13 anonim ***** válasza:
2 rúzs és 12 szájfény :)
2013. aug. 25. 00:10
 7/13 anonim ***** válasza:

2 szájfényem van asszem, de nem használok ilyesmit, szerintem az egyik már rég beszáradt:D

23L

2013. aug. 25. 01:23
 8/13 anonim ***** válasza:

1 szájfény, ami szerintem már rég megromlott. Vhogy nem jön be.

20/L

2013. aug. 25. 02:36
 9/13 anonim ***** válasza:
1 Essence Stay With Me szájfényem van, de nem nagyon használom. Régen imádtam a szájfényeket, volt egy csomó, de most már nem rajongok értük. Rúzsból most 2 van, egy Alverde Color&Care Dusty Nude színben, de sz*r minőségű, túl zsíros, pedig szép a színe. Majd ősszel elhasználom, hogy ne álljon itt. Az örök kedvencem ami a tökéletes rúzs nekem mind állagban, mind színben, mindenhogy, az a Max Factor Color Elixir Star Dust Pink. Csak ez meg elég drága, de már kinéztem, hogy az Essence All About Cupcake hasonlít rá, és azért az jóval olcsóbb, úgyhogy majd beszerzem. Legtöbbször egyébként csak sima színtelen ajakápolót használok, inkább a szemem szoktam festeni.
2013. aug. 25. 06:00
 10/13 anonim ***** válasza:

Szájfényt régen nagyon szerettem, de már jóideje nem használom őket. Le is selejzteztem, hagytam 3-at, hasonlóan alig látható árnyalatok, de csillámosak.

Illetve van 1 rúzsom is, amit sokkal jobban szeretek, mint a szájfényeket és szeretnék többet is, csak sajna az drágább kategória.

20/L

2013. aug. 25. 08:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!