Szerintetek az normális, hogy a mai 10-18 éves lányok már-már nem akarnak utcára lépni smink nélkül?
Figyelt kérdés
Tisztelet a kivételnek! De mindig ledöbbenek hogy hova fajult a világ amikor egy 11-12 éves szembejön velem az utcán és úgy csinál mintha felnőtt lenne. Ki van sminkelve (de nem szolid módon), úgy mint egy utcalány a ruhái is hasonlóak. Megpróbálja kirakni amije nincs is. Káromkodik, sok esetben cigizik. Ráadásul amiben a kérdésre is utaltam sokan nem mernek utcára menni smink nélkül, mindenki úgy akar kinézni mint az agyonsminkelt szupermodellek, akik ők maguk sem úgy néznek ki a valóságban. Szerintetek normális hogy az emberek nagy része próbálja elérni azt a tökéletesnek mondott külsőt ami nem is létezik?2013. dec. 28. 19:06
1/22 anonim válasza:
Nem igazán. Férfiként kifejezetten nem szeretem, hogy a nők ennyire sminkelik magukat, mindegy hány évesek.
2/22 anonim válasza:
Épp tegnap hallottam egy vlogos csajszi videójában, hogy pont a srácok miatt sminkelik magukat, és mi meg álszenteskedünk, hogy a natúr lányok jönnek be nekünk. Tényleg van pár ilyen álszent srác, de akkor is...WAT???!!
3/22 anonim válasza:
Nem normális,de szerintem kicsit túlzol.A sminkelős,közönségesen öltözködők,"cigizek,mert menő" banda az a 13-14 éves korosztály(a nagy részük).A 11-12 évesek még nincsenek ennyire elfajulva.:) Egyébként a 8 réteg vakolat majd visszaköszön 10-15 év múlva ránc formájában.:)
4/22 anonim válasza:
Nagyon nem normális. Volt egy ismerősöm, igaz nem tizenéves, most már 30 elmúlt, amikor a dolog szóba került olyan 25 lehetett. Még a férje előtt se mutatkozott smink nélkül. Egyszerűen hihetetlen hogy embereknek ennyire el tud torzulni az önmagukról alkotott képük. Én sose sminkeltem, most szintén a 30-on túl jutottam el oda hogy elgondolkodtam hogy talán egy kis alapozó jót tenne :). Persze lehet hogy tökéletes vagyok muhahahahaha :)
5/22 A kérdező kommentje:
Jesse Pinkman: Ebben azért van valami, ugyanis a fiúk/férfik az olyan lányokat/nőket nézik meg az utcán az tetszik nekik akik úgy néznek ki mint a szupermodellek. Aztán utána mondhatnak bármit, írhatnak bármit a neten, mert a valóság mást mutat.
2013. dec. 28. 19:16
6/22 anonim válasza:
én akkor visszafejlődök. 16 éves korom óta sminkelem magam, az utóbbi 2 évben nyáron egyáltalán nem sminkelek, és már most télen is csak annyira hogy alapozó-púder-pirosító-szempillaspirál esetleg ajakápoló és szájfény. meguntam az állandó sminkelést és már csak alkalmakra teszek fel erősebb sminket. 21L
7/22 anonim válasza:
Persze, hogy lehet benne valami, de azért mindent nem kéne a fiúkra fogni. Elismerem, hogy nem vagyunk angyalok (bár a lányok se), de sok lány ha a lelke mélyére nézne, és bevallaná magának, akkor bizony smink nélkül ki sem mozdulnának az utcára, saját érdeküket nézve, nem pedig a fiúkét. Tulajdonképpen nagy mennyiségben a smink egy álarc, olyan lány nekem konkrétan nem kéne, de ízlések és pofonok.
8/22 A kérdező kommentje:
6. válaszoló: Nem csak az erős sminkelésről beszélek. A szemceruza/szempillaspirál, alapozó púder is sminknek számít.Teljesen meg tud változtatni egy arcot. Van egy olyan barátnőm aki alapozót, szempillaspirált és szemceruzát használ. Mindössze egyszer láttam smink nélkül, akkor viszont nem csak én voltam ott hanem még 5 másik ember és amikor megjelent konkrétan megállt a levegő, olyan döbbent arcot vágott mindenki, és próbáltunk újra normális arcot vágni, de elég nehezen ment... Mintha egy más személy sétált volna be a terembe.
2013. dec. 28. 19:22
9/22 A kérdező kommentje:
Jesse Pinkman: Van benne igazság. Nem lehet mindenért másokat vádolni. Ugyanakkor pont az a probléma, hogy az emberek túlságosan befolyásolja az emberek véleménye.
2013. dec. 28. 19:25
10/22 anonim válasza:
hát nem normális..
de nem tudom.. én ilyeneket nemnagyon látok.. mondjuk.. lehet azért, mert metálkoncerteken nem fordulnak meg 10-12 évesek én meg másért nemnagyon megyek el itthonról... max haverokhoz..
de nálunk is az osztályban (35en vagyunk, ebből 23 lány) csak 1 ember van aki sminkel.. de ők nagyon durván... én se sminkelek.. 16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!