Nem sokára egy fontos alkalomra megyek amin szeretnék jól kinézni. szeretnék venni valami jó alapozót. falun lakom itt nem tudok, de holnap megyek egy nagyobb városban és ott benézek egy rossmannba vagy egy dm-be. viszont nem sok időm lesz nézelődni, és nem lesz több alkalmam h alapozót vegyek szóval jó lenne valami tanács h ne üres kézzel jöjjek haza:/
zsíros, pattanásos a bőröm. bár most szerencsémre nincs olyan sok. szeretnék hab állagú alapozót mert úgy tudom az a legjobb a zsíros bőrre. nem szeretnék sokat adni érte, talán egy ezres körül. úgy tudom ilyen árban nyc-s alapozók vannak leginkább.
sajnos csak ilyen kevéske mert tudod nem csak alapozóban kell megjelenni:/ kell ruha, cipő, táska stb és azok sem 2 fillérbe kerülnek :)
2013. júl. 31. 17:34
5/9 anonim válasza:
Én az Essence habállagú alapozóját, a Soft Touch Mousse-t használtam sokáig, nekem bejött. Az is olyan 1200 Ft körül van. A NYC-ból nekem a legvilágosabb is túl sötét.
2013. júl. 31. 17:55
6/9 anonim válasza:
Nem probléma, nem bántásképp írtam :) Nyilván, mindenkinél a pénztárca szabja meg , hogy mit mennyiért vásárolhat.Amit linkeltem,szerintem Dm-ben vagy Rossmann-ban találsz.
2013. aug. 1. 09:38
7/9 A kérdező kommentje:
csak nekem elég világos a bőröm és azt olvastam h ebből az alapozóból a legvilágosabb árnyalat is sötét..:s
2013. aug. 1. 11:36
8/9 anonim válasza:
lehet, annyira nem ismerem... viszont ha nincs ilyen fólia féleségben, akkor ha a legvilágosabból kensz egy picit a kézfejedre és elkened, akkor látszik hogy mennyire igazodik a saját börszindehez.
2013. aug. 1. 11:57
9/9 anonim válasza:
Nem csak habállagúban kéne gondolkodni. Nem épp a legjobbak. Ilyen olcsón talán még az Essence Stay All Day alapozó lenne a legjobb zsíros bőrre. De hát ez sem épp a legjobb, inkább tegyél hozzá még pár száz ft-ot és vegyél Rimmel Lasting Finisht. Az sem drága viszont nagyon jó.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!