Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen alapozót vegyek?

Milyen alapozót vegyek?

Figyelt kérdés

szóval nagyon problémás a bőröm:s zsíros, pattanásos és néhol piros is. sosem volt még drága alapozóm, inkább ilyen magyon olcsók de rémes lett mindig az eredmény. aztán kipróbáltam egy avonos bb krémet, de semmit sem ért. felkentem és semmi. ugyanolyan volt az arcom. kezdem azt hinni h csak valami nagyon drága alapozó segíthet rajtam (pl egy mac) szóval elegem van ebből a sok pattanásból.

[link] pl itt ez a csaj. el tudja tűntetni ezeket a brutál pöttyöket, nekem azért százszor szebb az arcom mégse tudom eltűntetni. egyébként elég világos a bőröm.

szóval tudnátok nekem mondani 3 olyan terméket ami segíthetne rajtam? alapozó+korrektor+púder

és h ezekből folyékony, hab, kő, por stb.... mindent lécci írjatok le:)

2013. júl. 17. 16:41
 1/6 anonim ***** válasza:

A pattanások inkább gyulladt, nagy gennyes izék vagy kisebbek? Mattítani szeretnél?

Az Avon BB kréme rettenetes.

Viszont van kifejezetten zsíros, problémás bőrre való, ami még gyógyít is. Én azt ajánlom.

Egy sminkes

2013. júl. 17. 17:01
 2/6 anonim ***** válasza:

Gondolod, hogy ez beszédtávolságból se látszik?

Dehogynem!

A dudorok megmaradnak, csak nem vörösek, hanem a bőrrel megegyezők.

Ettől függetlenül ordít róla, hogy alapozó.

Persze így is jobb, mint a valóság. Szegény lány...

Mit akarok ezzel mondani?

NE várd, hogy tényleg észrevétlenül el tudod tüntetni a pattikat. Erre a legdrágább kence se képes!

A BB-k fedése pedig többnyire kisebb, mint az alapozóké. Cserébe természetesebb a fedésük és ápolnak, gyógyítanak is (ez az eredetiekre vonatkozik).

Szerezd be mondjuk ezt (nem itt a legolcsóbb):

[link]

Hozzá egy jó korrektort: az a MAC, amit a lány használ elég jó, de ebből is van olcsóbb

púdernek egy jó kis áttetszőt

2013. júl. 17. 17:04
 3/6 A kérdező kommentje:
nem nagyok és gennyesek, inkább kisebbek szétszórtan és pirosak. szerintem ha megtalálnám a megfelelő termékeket tökéletesen el tudnám tűntetni őket :/
2013. júl. 17. 17:11
 4/6 anonim ***** válasza:

Mac pro longware korrektor, mac fix fluid alapozo, es mac blot powder pressed.

Nekem a púder van meg, és imádom! Tökétesen mattít, és tartós. A többit csak próbáltam, de nagyon jók. Viszon ugye eléggé drága...

2013. júl. 17. 19:38
 5/6 anonim ***** válasza:
Tökéletesen sose tudod eltüntetni, ezt semmitől ne is várd. A pattanások okát kell megkeresni és megszüntetni. Persze addig használhatsz alapozót, ami jól fed és megfizethető az a Bourjois Flower Perfection, zsíros bőrre való, matt. Ennél a Mac alapozók fedése sem jobb semmivel. Korrektorból stifteset szerezz be, Miss Sporty nekem megfelelt.
2013. júl. 17. 21:22
 6/6 anonim ***** válasza:
menj be egy mac uzletbe es segitenek neked mindenben..legegyszerubb
2013. júl. 17. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!