Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen alapozót vegyek ha...

Milyen alapozót vegyek ha nagyon világos a bőröm?

Figyelt kérdés
nagyon világos a bőröm és a 01-es porcelán feliratú alapozó is túl barna nekem ... egyelőre csak púdert találtam ami elég világos lenne ... próbáltam már lebarnulni az alapozóhoz szoliban de nem tesz jót a bőrömnek meg nem is szeretem.. mit ajánlotok ? akinek szintén ilyen világos a bőre mit használ ?
2012. dec. 19. 17:51
 1/6 anonim ***** válasza:
MAC-ből van világos, bár én inkább BB krém párti vagyok, abból Essence PureSkin tökéletes világos bőrre... az alapozó csak tönkreteszi a bőrt.
2012. dec. 19. 19:38
 2/6 A kérdező kommentje:
BB krém túl barna az essence meg sárgít az a baj :/ a mac-et megpróbálom köszi :)
2012. dec. 19. 19:57
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem is rettentően világos és problémás a bőröm. Télen nagyon szárad, egyébként meg nagyon zsírosodik.d Nekem a Maybelline Affinton legvilágosabb alapozó vált most be a legjobban. Picit szárítja a bőrt, nem zsírosodik tőle, és nekem bejön a színe. Igaz egy kis pirosítót mindig teszek rá, hogy ne úgy nézzek ki, mint a halál :) Előtte egy Astort használtam, ennek sajnos pontosan már nem emlékszem a nevére, de én azt is nagyon szerettem. Mind a kétfélét már többször vettem újra. Mással nem is nagyon kísérletezek, mert most ezt nagyon szeretem.
2012. dec. 20. 08:36
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem a dm saját márkájának az Alverdének az alapozója vált be a Natural Light Make-up legvilágosabb árnyalata. Tényleg nagyon világos, semmi sárgás árnyalat, olcsó, természetes. Negatívuma, hogy nagyon gyenge a fedése, a nagyobb bőrhibákat nem takarja el.
2012. dec. 20. 18:49
 5/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :) utolsó előtti xd 'mint a halál' ezen szakadok xddd nekem sokszor azt mondják ha egy kicsit erősebb színű szájfényt használok hogy vámpír :DD ja meg a szarkazmus "szolicica" xdd
2012. dec. 21. 21:34
 6/6 anonim ***** válasza:
De tényleg mint a halál olyan világos vagyok pirosító nélkül. Vagy mint a Robert Pattinson gyerek az Twilightból :D
2013. jan. 10. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!