Szabó Krisztike kérdése:
Milyen alapozót ajánlanátok zsírosodó világos bőrre? 2000-3000ftközött.
Figyelt kérdés
2012. okt. 27. 21:51
1/3 anonim válasza:
Essence színezett hidratálót ajánlanék... alapozót nem tudok olyat ami ne folyna le a zsíros bőrről.
2/3 anonim válasza:
hab állagú alapozók jobbak a zsíros bőrre és természetesen púderezd le:)
3/3 anonim válasza:
én a bourjois healthy mix serum alapozóját használom :) nagyon jó, szeretem, mert nagyon természetes és reggel felraktam és kora délutánig nem is fényesedett át csak nagyon picikét, de az is inkább természetesnek, mint zsírosnak tűnt:) és nekem is elég zsíros bőröm van
ez az alapozó 4000ft de én glamour napokon 3300 ft-ért vettem, nagyon jó az illata és a bőrömön sem érzem nehéznek :) és azt hiszem október 31 -ig ajándékba adnak hozzá egy bourjois beauty balance púdert is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!