Púder ecsettel az alapozót is fel lehet vinni? Vagy ahhoz inkább egy másik ecsetet vegyek?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 4. 14:09
2/7 anonim válasza:
A púder ecset nem olyan tömött mint az alapozóecset, szóval nem túl jó alapozóhoz.
3/7 anonim válasza:
Ez a legjobb alapozóecset, ilyet vegyél inkább.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget :))
2013. ápr. 4. 14:33
5/7 anonim válasza:
Megpróbálhatod, de szerintem nem nagyon fog működni. Én folyékony alapozóhoz olyan lapos ecsetet használok, mint a képen a 2., habállagúhoz meg az elsőt.
Nagyon jó egyébként ez az ecsetkészlet, csak ajánlani tudom. Nem eredeti MAC, de jó minőségű, valódi szőr ecsetek is vannak benne.
6/7 anonim válasza:
én kiprobáltam, párszor ugy is alapoztam...nem volt rossz igazából...de jobb az alapozó ecset..én is a lapos verizot használom!
7/7 anonim válasza:
Tapasztalatból mondom, hogy nem.
Nekem teljesen tönkrevágta az ecsetemet, igaz, nem a legjobb minőségűvel próbálkoztam:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!