Vettem lassan 4hete egy 28ezer forintos cipőt, és nem nagyon hordtam. Meggondoltam magam és visszaakarom vinni, vagy legalább hogy átcseréljék egy másik cipőre. Szerintetek visszaveszik?
Figyelt kérdés
vagy csináljak vmit a cipővel hogy visszavegyék?2010. szept. 17. 22:38
1/5 anonim válasza:
legjobb esetben átcserélik, de ha bármennyire is látszódik rajta, hogy hordtad akkor felejtsd el. Bár nincs szükséged tanácsra, de 28et kettővel jobban meggondolnék, viszont lehet h így meg is tanultad egy életre. Pénzt azt nem fogsz látni belőle, az fix.
2/5 anonim válasza:
semmiképpen ne bántsd a cipellőt, mert bevizsgálják a sérülés eredetét, és vissza fogod kapni úgy, hogy még baja is van.ha nem látszik rajta semmi hordási nyom, akkor visszaveszik bolttól függően meddig.
3/5 anonim válasza:
Hordtad és 4 hete vetted...
Ugye nem gondolod komolyan,hogy bárki visszaveszi?
4/5 anonim válasza:
Nem. Beszoptad. Négy hét után még hordatlanul sem kellene neki vissza venni, mert miért is?
5/5 anonim válasza:
Legjobb helyeken max 2héten belül veszik vissza (blokk+ eredeti csomagolás+címke minden...) 4hét után amit párszor hordtál az életbe nem veszik vissza és ki se cserélik....el se menj.
Vaterán add el ajándékozd oda valakinek vagy hord:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!