Visszaakarom fordítani az idő! Ha eladom a a lelkem az ördögnek sikerül?
"Ne akarj változtatni a múltadon mert a hibáidból tanulsz. "
Hidd el, akármilyen rossz dolog miatt akarod visszafordítani az időt, annál rosszabb dolog fog történni utána.
Ui: Látszik a kérdésen, hogy a kérdező ezt nem gondolja komolyan, de ha bárki másnak ilyen jut az eszébe, az már tudja mire számíthat.
Milyen ördögnek adod el a lelked?
A Sátánnak kell eladni, mert a főnök.
Egyébként is, ha Sátánista leszel, tehát megcsinálod a beavatási szertartást, akkor spirituálisan kell fejlődnöd. Az időt visszafordítani nem tudod, viszont hogyha olyan spirituális szinten leszel, akkor képes leszel bármire, bárkit befolyásolni. De persze csak a legnagyobbak rendelkeznek ilyen képességgel, és jutnak el a legmagasabb szintre.
én sátánista vagyok és megmondom nem jó ha szórakozól az idő nem fog vissza menni de a lelked már nem a tiéd
hidd el születésem óta vagyok sátánista de még nem volt olyan amikor csalóttam volna de a sátán nem tekeri vissza az időt de így nem kel tartanod semmitől mert a főnük oldalán vagy
Az időt nem lehet visszafordítani. Ami megtörtént és nem volt sikeres vagy bűn volt azt vagy felejtsd el vagy bánd meg önmagadba és fogadd meg holnaptól okosabban cselekszel.
Ördögnek eladni a lelkedet? Ahhoz először meg kell teremtened az ördögöt, mert amit a vallások kitaláltak az nem létezik. Szóval? Nincs kinek felkínálni a lelkedet az életed a lelked sorsa a saját kezedben van élj okosan és minden jobb lesz ennyi a titok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!