Visszaakarom fordítani az idő! Ha eladom a a lelkem az ördögnek sikerül?
Visszaút mindig van, csak ilyenkor egy kívülálló segítsége kell.
Egyébként meg én ajánlom, hogy "praktálj" a sötét oldallal ahogy szokták mondani.
Én is ajánlom hogy add el a lelked a sátánnak.
Ha nem létezik akkor mindegy, azt az időt amit ráforditottál (és itt több évről-évtizedről van szó hogy működjön) azokat már soha nem kapod vissza, és kárba ment minden próbálkozásod, a fél életeddel együtt.
Ha viszont létezik és sikerül szerződni vele, akkor pár év esetleg évtized boldogságért/hatalomért örök kínszenvedés vár a halhatatlan lelkedre a pokol tüzes bugyraiban.
Én mindenképp nyerek, legalább van mégegy idióta akire azt mondhatom: "na ez de balf.asz"
Üdv
Ezt nem tudom honnan veszed.
A sátán alakja Lucifer arkangyal, aki az embergyűlöletért lett kitagadva a mennyekből. Azért utálja az embereket mert örök boldogságot és végtelen kegyelmet élveznek. Egy módon tehetsz a sátán kedvére, ha bevállalod azt hogy az itélet órájában a tüzes tóba vettetsz vele együtt. Persze sokan csak ezt addig látják át hogy szellemeket idéznek vagy morbidabb esetben birkákat beleznek ki. Ettől nem fogsz nála bevágódni, több esélyed lenne ha hedonizmusba és parancsolatszegésbe vetnéd magad. De ugye akkor pokolra kerülsz és ott szenvedsz. Tehát egyre megy ki a dolog...
Ha a sátán haverja akarsz lenni akkor az azzal jár hogy a halálod után örökké szenvedsz a pokolban, majd a végső itéletkor meghalsz vele együtt örökre.
Nem vagyok vallásos, sem hivő se semmi szóval ez engem tökre hidegen hagy, de ismerem a témát, és a biblia és az apokrif iratok mind ezt állitják amit leirtam.
A sátán "övéi" alatt az ő mellé állt bukott angyalokat érti. Őket testvérként szereti, de az embereket és az emberi lelkeket le sem sz.arja. Sőt örül annak ha minél többet magával ránthat a második halálba.
Persze próbálkozni lehet, de a sátán soha nem lesz a tesód. Nem tiltja meg hogy kövesd, sőt örül neki de nem azért mert hadsereget toboroz hanem mert az ember vesztét akarja.
Persze vannak mára minden féle ilyen meg olyan könyvek amiben házi boszorkányságot meg elcsépelt okkultizmust "tanitanak" de ezeket mind a szent biblia és az apokrif iratok szülték némi emberi fantáziával fűszerezve. Ha a probléma és a lehetöségek gyökerét keresed akkor a végletekig le kellene ásnod és nem azt fújnod amit az interneten olvastál egy boszis gportálos oldalon...
Mégegyszer hangsúlyozom nem vagyok vallásos nem hiszek abban amit leirtam, ezek csak azok a tények amik az okkultizmust valóban alkotják és pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!