Végleges szőrtelenítésen voltam, de meggondoltam magam. Mit tehetek érte, hogy a lecsupaszított intim területen újra nőjjön a szőr?
Figyelt kérdés
Kétszer voltam villanófényes módszerrel.2011. nov. 16. 20:04
1/10 anonim válasza:
semmit. miért nem gondoltad meg jobban? miért ba hogy csupasz az intim terület? fiú vagy? akkor megértelek.
2/10 anonim válasza:
Az ég világon semmit nem tehetsz. A szőrtüszők egy része azonban képes regenerálódni pár év alatt, ezért a villanófényes se igazán végleges. Szóval kivárod azt a pár évet és talán egy része visszanő.
4/10 anonim válasza:
1-2 év múlva már fog nőni szőr, csak kevesebb, 3-5 év alatt pedig szinte teljesen természetes mennxiségű szőr nő majd (valamivel kevesebb, mint eredetileg, de nem látványosan).
Igazán végleges szőrtelenítés valójában nincs.
5/10 anonim válasza:
Ne aggódj fog még nőlni,csak azok nem amik az anagén fázisban voltak,de ahhoz a 2 kezelés nem elég.Nyugi.
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Hirtelen felindulásból váltottam a bikinivonalról a teljes intim szőrtelenítésre, de rájöttem, hogy mégis maradnék a természetesnél, csak a bikinivonal menjen. Az a pár év soknak tűnik... - a két kezelés után is ennyi a kivárandó?
2011. nov. 17. 09:55
7/10 anonim válasza:
Megkérdezhetem mennyiért csináltattad, és hol? Elég várost írni :)
8/10 anonim válasza:
Én voltam az, aki az éveket írta. Nem tudom, hogy 2 kezelés után mennyit kell várni, valamennyi biztos kinő 1-2 hónapon belül is, mert olyan nincs, hogy teljesen elpusztítsanak minden szőrtüszőt. Amit én írtam azok az idők 5 kezelés után és főként hónaljon érvényesek, mert azzal van tapasztalatom.
Tökéletesen szőrtelen biztos, hogy ne, marad, de az biztos, hogy kell neki egy kis idő, amíg normális szőr nő újra... Amúgy meg nem történt tragédia, nem olyan nagy gáz, ha ott szőrtelen...
9/10 A kérdező kommentje:
A város Budapest, az árat átküldtem privátban. Köszönöm a bíztatást! :) Ennél nagyobb tragédiák is léteznek, de azért jó lenne ha visszaváltozna a dolog. Mint kiderült, az újdonsült ámde ígéretes kapcsolat férfija is a természeteset kedveli, ez meg aztán még ráerősített az elkapkodott döntésemre.
2011. nov. 18. 11:11
10/10 anonim válasza:
Bocs az offért!Légyszi nekem is írnál árat privibe? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!