Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Világos barna bőrre, milyen...

Világos barna bőrre, milyen alapozót vegyek?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 11. 12:49
 1/3 anonim ***** válasza:

Mire gondolsz, amikor azt kérdezed hogy milyen? Márkára vagy színárnyalatra? Márkával kapcsolatban amilyet a pénztárcád megenged, színt meg senki nem fogja tudni innét megmondani, mert nem látják a bőrödet. Mit jelent az, hogy világosbarna? Nekem pl. kicsit kreolos a bőröm, de világosbarnának nem mondanám. Beyonce-é mondjuk világos barna.

A legtöbb márkánál szerintem fogsz találni megfelelőt. De a lényeg: a bőröddel megegyező árnyalatút. Arra figyelj nagyon, hogy világosabb ne legyen, mert vízihulla kinézeted lesz. Ha ez az első alapozód kérd az eladó segítségét a szín kiválasztásában és használd a tesztert.

2013. ápr. 21. 02:07
 2/3 A kérdező kommentje:
Márka is és színárnyalat is! Mert bizonyos márkán belül is eltérő a színárnyalat!
2013. ápr. 21. 12:40
 3/3 anonim ***** válasza:

Az előző válaszoló majd' mindent leírt, de a lényeg: SZíNÁRNYALAT MEGHATÁROZÁST NE INNÉT VÁRJ! Olyan ez, mintha a kedves olvasóközönségtől várnád, hogy mondják meg milyen fazonú és méretű ruhát vegyél.

Márka: Mondjuk próbáld meg a Clinique-et (ha van rá pénzed), és a Clinique-es lányok tuti segítenek Neked kiválasztani a megfelelő árnyalatot. Yves Rocher-ban még nem vettem alapozót, de az egyéb cuccaik jók, úgyhogy talán azzal is érdemes egy próbát tenni, de nem tudom milyen árban van. Ha nem szánsz rá ennyit, akkor húzz el egy dm-be, vagy rossmann-ba és az előzőt idézve: "a bőröddel megegyező árnyalatút. Arra figyelj nagyon, hogy világosabb ne legyen, mert vízihulla kinézeted lesz. Ha ez az első alapozód kérd az eladó segítségét a szín kiválasztásában és használd a tesztert."

Én egy időben l'oréal-t használtam, aztán miss sporty-t, és nincs köztük őrületes nagy különbség, legalábbis ami a kommersz cuccokat illeti.

2013. máj. 6. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!