Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen alapozót vegyek ha...

Milyen alapozót vegyek ha nagyon világos a bőröm?

Figyelt kérdés
Már sok féle alapozót kipróbáltam de egyik se vált be. Ha a legvilágosabbat vettem akkor is elütött a nyakamnál.
2013. jún. 13. 15:39
 1/3 anonim ***** válasza:

Én úgy szoktam h az alapozóra rakok 1 kis púdert. Az lágyítja az egészet és természetesebbnek tűnik. De lehetőleg ne azzal a kis pamaccsal vidd fel, hanem púder ecsettel. Ha csak pamacsod van,akkor ne végighúzd a fejeden, hanem "pötyögtetve" (:D) csináld,(remélem érted mire célzok)és utána a kezeddel kicsit simítsd el. :)

Nekem ez bevált. Nekem is nagyon világos a bőröm. :)

2013. jún. 13. 16:02
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem is nagyon világos a bőröm. Nálam még az is probléma, hogy nem csak sötétek a legvilágosabb alapozók az egyes márkákból, hanem rózsaszínes tónusúak is, az én bőröm meg inkább semleges. Ami legjobban passzolt eddig, az a Max Factor Color Adapt 40 Creamy Ivory, de ez is rózsaszínes inkább. Nálam ami színre szinte teljesen jó, a Helia-D BB krém, de ennek meg sz*r a fedése és szinte lehetetlen normálisan felvinni. Most úgy használom, hogy 2/3 rész BB-hez teszek 1/3 alapozót (Max Factor Facefinity, túl sötét ebből is a legvilágosabb nekem), és így egy nagyjából passzoló színt kapok. Így is teljesen le kell kennem a nyakam, meg fölé raknom fehér átlátszó púdert, hogy normálisan nézzen ki. Az a baj, hogy nálunk nem lehet ilyen márkákat kapni, mint pl. a Dainty Doll, ami gyárt kifejezetten világos alapozókat. Esetleg a Müllerben érdemes körülnézni a drágább alapozók között, hátha sikerrel jársz. A Bourjois 51-es árnyalatai állítólag szép világosak és sárgás alaptónusúak, de itt sajnos nincs Müller, úgyhogy nem tudtam kipróbálni.
2013. jún. 13. 18:06
 3/3 anonim válasza:
Szerintem a Lily Lolo Porcelain árnyalatát próbáld ki, ha jól tudom, van belőle minta is, így ki tudod próbálni, hogy jó-e a színe az arcodra.
2013. jún. 20. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!